FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

EXCLUSIV // VIDEO Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii

Meciul tur, de la Pitești, a fost unul încărcat de tensiune / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +15   FOTO
Meciul tur, de la Pitești, a fost unul încărcat de tensiune / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 08:59 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 19:06

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, dă asigurări că alb-violeții vin la București să facă o partidă mare cu FCSB și s-o încurce pe principala contracandidată la titlu a CFR-ului.

  • FCSB - FC Argeș, duel din etapa a șasea a play-off-ului, se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Telekom Sport.

Calificată în premieră în play-off, FC Argeș a obținut doar trei puncte în cele șase partide disputate până acum. Oficialii nădăjduiesc că „vulturii” își vor spăla imaginea în următoarele etape și că le vor pune bețe-n roate favoritelor la campionat. Argeșul, considerat un sparring partner până acum, urmează să le întâlnească succesiv pe FCSB și CFR Cluj.

Vineri, la GSP Live, Jean Vlădoiu a vorbit despre ambițiile piteștenilor.

Aveți așteptări de la meciul ăsta sau mergeți să băgați degetul în mare și apoi vă speriați că e apa rece și-l scoateți?”, l-a „provocat”, în glumă, Costin Ștucan, moderatorul emisiunii. 

Jean Vlădoiu, întrebat dacă FC Argeș merge în „vacanță” pe Arena Națională: „Exclus!”

„Exclus! Știți că noi încercăm de la meci la meci. În afară de meciurile cu Farul și Craiova, am avut meciuri disputate în acest play-off. Cu FCSB, în tur, am pierdut la ultima fază. Din ce am vorbit cu băieții în această săptămână, eu cred că au învățat ceva din «dușul rece» cu Universitatea Craiova. 

Îmi doresc din tot sufletul ca în meciurile următoare să vedem aceeași echipă pe care am văzut-o și înainte de play-off, cu determinare, agresivitate, un grup unit, noi așa am obținut rezultatele”, a declarat Jean Vlădoiu, la GSP Live. 

FOTO Imagini din meciul tur, FC Argeș - FCSB 2-3, decis la ultima fază

+11 FOTO

Gigi Becali se teme de FC Argeș

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susținea pe 19 aprilie că se teme în play-off de FC Argeș. Indirect, finanțatorul vicecampioanei a spus că piteștenii ar putea s-o lase mai moale în partida cu CFR Cluj.

„Singura echipă de care mi-e teamă la indirecte e FC Argeș. Sunt prietenii... De Farul nu mă tem, la Gică Hagi nu există așa ceva, eu nu cred. La Argeș mi-e să nu mai dea ăla pe lângă minge (n.r. - Joao Miguel). Dar nu mai vreau să fac păcate”, afirma Becali, la „Digi Sport Special”.

  • CONTEXT: Joao Miguel (28 de ani), stoperul lui FC Argeș, a comis-o decisiv la precedentele două partide directe cu CFR Cluj. 
  • Duelul din returul sezonului regulat, 1-0 pentru CFR, a fost tranșat de o gafă mare a lui Joao Miguel. În minutul 72, a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte „feroviarilor”.
  • Iar pe 4 aprilie, în play-off, tot la 0-0, Miguel nu s-a uitat când a vrut să paseze la portar, Debeljuh a interceptat și a deschis scorul, 2-0 scor final.

VIDEO Jean Vlădoiu crede în continuare în Cristi Dumitru: „E un copil care iese în evidență prin execuții, am mare încredere în el”

Citește și alte știri de actualitate:

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru! » Există varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare

EXCLUSIV // VIDEO Soarta lui Prepeliță, decisă! Clubul a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  01 Mai 2022, 13:20
Postat de Niculae Petre pe 01 Mai 2022, 12:19

CU CFR ATI *** ERATI IN STARE SA VA DATI SINGURI GOL .CAT TUPEU ARE PACALICIUL ASTA DE VLADOIU UN FOST LINGAU AL FRF-ULUI SI SLUGA CFR-ULUI.

Gentea și Pandele , îți spun ceva aceste doua exemplare ? Ăștia fac cărțile pt titlu in România , nea Vasile știe de ce !

1025138504184136
Constantin Valentin  •  01 Mai 2022, 13:19

Bai sa jucati asa si cu CFR ul, nu sa v o bagati singuri in poarta ! Singurul meci in care ati jucat pe bune a fost cel pierdut cu FCSB pe teren propriu 2-3 ! Daca *** cu altii stati si cu FCSB !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1731885997060900
Niculae Petre  •  01 Mai 2022, 12:19

CU CFR ATI *** ERATI IN STARE SA VA DATI SINGURI GOL .CAT TUPEU ARE PACALICIUL ASTA DE VLADOIU UN FOST LINGAU AL FRF-ULUI SI SLUGA CFR-ULUI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close