FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 2-1

Momente de panică la FCSB » Un jucător, serios afectat de COVID: „A căzut din picioare în cameră”

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 09:44 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 10:20

FCSB s-a impus la limită, scor 2-1, împotriva celor de la FC Argeș, în primul meci după pauza provocată de focarul de COVID-19. 

La finalul partidei, antrenorul Edi Iordănescu a dezvăluit că unul dintre jucătorii săi a mari probleme din cauza coronavirusului, trecând printr-un moment complicat.

Un jucător de la FCSB, serios afectat de COVID: „A căzut din picioare”

 „Mi-a fost teamă azi. Am intrat prost în teren, nu am fost primii la minge, nu am acoperit bine terenul. S-a dovedit că perioada asta ne-a afectat.

Dacă petreceați cu noi o zi sau două și vedeați prin ce au trecut jucătorii... Am avut jucător, și nu vreau să dau nume şi nu vreau să cautați, să speculaţi sau să căutaţi în sânul echipei informaţii, care a căzut din picioare. L-am găsit pe jos. Secundul meu, Alex, a intrat în cameră și el era pe jos. Nu a fost ușor!

Doar cei rău intenționați pot vorbi atât de negativ de echipa asta. E multă răutate la mijloc. Dar asta e, mergem înainte. Am trecut prin momente cumplite. Toți băieții erau cu capul în pământ. 

Meciul cu Farul nu se va juca doar dacă nu se dorește. Doar cei fără minte spun că nu am vrut să jucăm cu Farul și meciul din Cupă. Eu am venit pentru trofee și mi-a fost greu să accept că nu jucăm. Ne-am dorit foarte tare să jucăm meciul cu Farul când era programat", a spus Iordănescu la conferința de presă de după meci.

Concluziile lui Edi Iordănescu: „Ne-am sufocat!”

„Echipa a câștigat jocul, am arătat caracter, am muncit și am crezut până la final. Am avut un joc dificil, contra unei echipe care are doi antrenori foarte buni, ei traversau o perioadă extraordinară. Mi-a fost teamă, mă așteptam să intrăm fără ritm, ne-am sufocat la început, în multe momente n-am arătat în prima repriză așa cum mi-aș fi dorit. N-am avut claritate la construcție.

FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
+15 FOTO

În repriza a doua a fost altceva, am văzut altă dinamică, altă claritate, iar banca a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe margine trebuie să aibă mintea limpede, să vadă ce s-a întâmplat înainte și să fie eficienți. Au avut poftă pentru fotbal, le-a lipsit, doar cei care n-au fost în pielea noastră au putut să ne judece, să ne critice. Rămân punctele care încep să se adune și legăm 7 victorii la rând”, a declarat Edi Iordănescu.

VIDEO Dumitru Dragomir, intervenție la GSP Live după FCSB - FC Argeș: „Piteștenii au jucat foarte bine, dar au pierdut ca fraierii”

Citește și: 

Greșeală de arbitraj în FCSB - FC Argeș: „Trebuia acordat penalty”

Florin Tănase despre lotul „numeros” al lui FCSB, decimată de Covid: „Glumeam între noi, ziceam că suntem Oltchim, echipă de handbal”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
7even
7even  •  01 Noiembrie 2021, 13:33
Postat de 22dn pe 01 Noiembrie 2021, 10:49

Ai ras de sănătatea unui om numai de rivalitatea între CSA și FCSB?

Respectivul nu poate mai mult,nu se poate ridica peste nivelul de hater si sunt o gramada ca el din pacate.

sergihne90
sergihne90  •  01 Noiembrie 2021, 13:23
Postat de red47army pe 01 Noiembrie 2021, 10:33

E ușor de aflat cine este, este vorba despre Tănase, a băgat o simulare pe covor:))

)))

vasileroaita
vasileroaita  •  01 Noiembrie 2021, 11:49

Vaccinati-va jucatorii! Daca moare vreunul cine raspunde?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close