FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu, dezamăgit de transferul lui Chipciu la CFR Cluj: „L-am fi vrut coechipier, dar nu mă surprinde că a ales să meargă acolo”

Articol de , - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 14:57

FCSB - FC BASEL 0-1 // FCSB nu și-a arătat prea mult colții în primul amical din 2020, roș-albaștrii ieșind învinși din amicalul cu FC Basel, scor 0-1. Elvețienii au dat lovitura în final, duoă un moment de neatenție al echipei lui Bogdan Vintilă.  

După meci, Dragoș Nedelcu a analizat partida, dar a vorbit și despre mutarea ex-stelistului Alexandru Chipciu (30 de ani) la rivala CFR Cluj și șansele FCSB-ului la titlu. 

...Dragoș Nedelcu, despre transferul lui Chipciu în „Gruia”: „Nu mă surprinde că Alex Chipciu merge la CFR. Fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru familia lui. Îl felicit că a făcut acest pas. Sper să îl învingem în primul meci. L-aș fi vrut coechipier, e un jucător cu reale calități”

...Dragoș Nedelcu, despre lupta la campionat: „Consider că avem toate șansele să luăm campionatul. Trebuie să muncim, să progresăm. Vom întâlni echipe puternice în play-off, CFR sigur se va întări. Noi vrem să luăm eventul”.

...Dragoș Nedelcu, despre posibila plecare a lui Gnohere în Egipt: „Dacă «Bizonul» nu va primi o ofertă bună, îl așteptăm alături de noi. Era ok să vină cu noi în cantonament, dar probabil are niște decizii de luat”. 

MM a blocat transferul

Deși Gigi Becali anunțase că îl așteaptă pe Alex Chipciu la FCSB, MM Stoica l-a convins să renunțe la idee.

Eu vorbesc săptămânal cu Alex Chipciu. Nu se pune problema să vină la FCSB! Gigi a zis că-l așteaptă cu brațele deschise, ca toată lumea de aici. E copilul nostru, e stelist pur sânge. De numele lui se leagă mari performanțe, dar nu va reveni. I-am recomandat să continue să joace în străinătate. Are patru copii, o familie numeroasă de intreținut”, spunea MM în urmă cu o lună.

VIDEO // Imagini din partida celor de la FCSB cu Basel

+18 FOTO

Vezi și: 

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu avertizează după eroarea în lanț a colegilor: „Astfel de gafe ne pot costa titlul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ironicc
ironicc  •  16 Ianuarie 2020, 21:41

da da ...cred ca Manea isi musca degete de nervi ca a ales rezerva de lux la *** :)))) cum sa alegi echipa de pe locul 2 condusa de un *** ce se crede de la om pios pana la mare antrenor .... incredibil! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hammer100
hammer100  •  16 Ianuarie 2020, 20:34
Postat de superstark pe 16 Ianuarie 2020, 19:49

CFR 1907 Cluj-Napoca = Everestul fotbalului romanesc.

cfr aka the bla***tistii strikes back.

superstark
superstark  •  16 Ianuarie 2020, 19:52

CFR -3IQ, +1SPEED, +1ENDURANCE, +2CROSSING... Stie Dan ce stie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează