LIGA 1  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB - FC BASEL // FOTO Surpriză în Spania! Teodora Stoica, surprinsă alături de iubitul său la meciul roș-albaștrilor

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 15:11

FCSB - FC BASEL 0-1 // Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a fost surprinsă în Spania, la amicalul FCSB - FC Basel 0-1.

Teodora și-a făcut apariția la meci alături de prietenul său și de Mihai Stoica, cei trei fiind fotografiați de Cristi Preda, fotoreporterul GSP aflat în Spania.  

Teodora Stoica a avut probleme grave de sănătate 

Pe 9 noiembrie 2019, Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, spunea după victoria de la Botoșani, scor 2-0, că Teodora Stoica ar fi grav bolnavă și că plecarea lui MM club, petrecută în luna august, ar fi fost provocată tocmai de problemele de sănătate ale fiicei sale.  

„Îi dedicăm victoria Teodorei, fiica lui MM. Are o problemă gravă de sănătate și suntem alături de ea. Îl așteptăm și pe el să se întoarcă alături de noi. Mulți au crezut că a lăsat echipa pentru că mergea prost, dar dânsul este mai discret și nu a vrut să vă spună ce problemă are”, spunea Tănase la acel moment. 

VIDEO // Imagini din partida celor de la FCSB cu Basel

+24 FOTO

Vezi și: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (4)
kamouniyak  •  16 Ianuarie 2020, 17:14

Macar umbla si ea cu unul care arata mai normal, nu cu grasanul ala. Si arata si ea a fata draguta acum, de cand nu mai umbla prin cluburi si nu mai bea vodka. Copii de bani gata....bine ca s-a maturizat. In rest, numai de bine

Danut Ognean  •  16 Ianuarie 2020, 16:50

deci mai nou gigi ai plateste deplasarile in vacanta si memelusei

zizu  •  16 Ianuarie 2020, 16:48

Altu? Mai știe câți a avut? Cu ăsta când se mai încinge o bătaie în club?

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1