FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // VIDEO+FOTO Imagini dureroase: Dennis Man s-a accidentat și a părăsit terenul plângând!

FCSB - Botoșani // foto: Raed Krishan +16   FOTO
FCSB - Botoșani // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 20:17

FCSB - BOTOȘANI 0-2 // Dennis Man, 20 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, a părăsit terenul în lacrimi, după doar 12 minute.

Titularul din naționala U21 a suferit, cel mai probabil, o ruptură musculară, iar Bogdan Andone s-a văzut nevoit să-l înlocuiască. 

 12 minute. Atât a rezistat pe teren jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro. Man s-a prăbușit pe teren după o fază care nu anunța nimic și a transmis imediat că nu mai poate continua partida. Camerele TV l-au surprins pe Dennis în lacrimi, în timp ce primea îngrijiri din partea medicilor. 

dennis man 5 +17 FOTO

VIDEO cu momentul accidentării lui Man

Man se înscrie astfel pe o listă consistentă a jucătorilor indisponibili de la FCSB:  Momcilovic, Pintilii, Nedelcu, Moruțan, Roman I, Hora și Gnohere au probleme de diverse feluri și nu fac parte din lotul pentru meciul de azi.

Preparatorul fizic a fost demis ieri!

Problemele fizice ale celor de la FCSB nu-s o noutate: numeroși jucători au avut probleme musculare în ultimele sezoane, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a luat o decizie imporantă duminică: l-a demis pe preparatorul fizic Marian Lupu, 48 de ani. 

„Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, s-a confesat latifundiarul reporterilor GSP.ro. 

Deocamdată, Becali nu i-a găsit un înlocuitor lui Marian Lupu. Pe lista variantelor ar fi Christos Papadopoulos (54 de ani), fost colaborator al lui Christoph Daum la echipa națională. 

Vezi aici toate detaliile de la FCSB - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2457921934218538
Constantin Nica  •  30 Iulie 2019, 10:14

Îl vrei la Steaua?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Iulie 2019, 04:46

Faptul ca Man a plans cand s-a accidentat denota o mare labilitate psihica, o neincredere in fortele proprii si o teama de neinteles pentru ceea ce poate sa se intample in viitorul apropiat. Aceste lacrimi sunt mai degrabo o prelungire a starii de tensiune in care s-a aflat jucatorul in ultimul timp.

aius
aius  •  29 Iulie 2019, 23:23

Cel mai slab jucator din Romania, din generatia ,,Sub 21 ,,de ani !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close