FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

S-a văzut mâna lui Gigi :) » Două detalii remarcate la stadion, în FCSB - Botoșani 3-1

FCSB a revenit și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Primul meci fără Edi Iordănescu pe bancă a dat și primele modificări „operate” în primul „11”. Toate pe placul lui Gigi Becali. +17   FOTO
FCSB a revenit și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Primul meci fără Edi Iordănescu pe bancă a dat și primele modificări „operate” în primul „11”. Toate pe placul lui Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 22:53 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 22:55

FCSB a revenit și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Primul meci fără Edi Iordănescu pe bancă a dat și primele modificări „operate” în primul „11”. Toate pe placul lui Gigi Becali.

Din echipa de start a ieșit, evident, Constantin Budescu, criticat în mod repetat din cauza "exterioarelor" ce l-au enervat pe patron. De asemenea, un alt "client" al acestuia a fost sărit din schemă. Iulian Cristea, care a avut evoluții apreciate în ultima vreme, i-a lăsat locul lui Miron, în timp ce Ovidiu Popescu a fost preferat fundaș stânga, post inedit pentru el, în dauna lui Radunovici. 

MM s-a întors în tribună

Sosirea lui Edi Iordănescu la cârma FCSB-ului l-a convins pe Mihai Stoica să coboare din lojă, lângă echipă, pe bancă. Ce-i drept, s-a întâmplat asta și la intervenția fostului antrenor al echipei. 

Așa cum anunțase cu 4 zile în urmă, la Telekom Sport, în emisiunea moderată de Dan Udrea, încă de la primul meci al lui Toni Petrea managerul general al formației a plecat de pe bancă, luând loc în tribună lângă alți oameni din staff-ul vicecampioanei.

Cum arată clasamentul după FCSB - FC Botoșani 3-1

FCSB rămâne principala urmăritoare a campioanei CFR Cluj. Ajunge la 34 de puncte, 8 sub lider. FC Botoșani rămâne cu 27 de puncte, pe locul 5.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Repriza și gafa: încă o eroare uriașă în FC Argeș - CSU Craiova

Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
oumuamua
oumuamua  •  21 Decembrie 2021, 15:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Noiembrie 2021, 16:14

Da,da!S-a vazut„mana”lui GG!In special la „prestatia”Portarului de la Botosani si a cel putin doi fundasi!Si s-a mai vazut la arbitraj!Nu fluiera si nu semnalizau faulturi evidente ale celor de la fcsb si aveau orbul gainilor la ofsaidurile lor!

muzzi
muzzi  •  22 Noiembrie 2021, 15:44

ce penibil! sa ii canti ode lui gigi dupa un meci in care se stia dinaite rezultatul! cat de prosti ne credeti, domnilor "ziaristi"?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează