FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Reacția lui MM, după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Becali: „A uitat ceva”

Florinel Coman (24 de ani) a adus victoria celor de la FCSB cu FC Botoșani (1-0), apoi a oferit o declarație memorabilă la flash-interviuri: +15   FOTO
Florinel Coman (24 de ani) a adus victoria celor de la FCSB cu FC Botoșani (1-0), apoi a oferit o declarație memorabilă la flash-interviuri:

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 21:47 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 21:47

Florinel Coman (24 de ani) a adus victoria celor de la FCSB cu FC Botoșani (1-0), apoi a oferit o declarație memorabilă la flash-interviuri: „Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20”. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a gustat gluma, dar a avut o observație.

A uitat să spună ceva. Mbappe n-a fost schimbat, dar au fost schimbaţi alţi doi colegi de-ai lui în prima repriză. A zâmbit, are voie să vorbească. Dacă Gigi nu se supără şi permite chestiile astea, care ar fi problema? E o glumă şi e o glumă bună”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

La ce s-a referit MM? În minutul 41 al finalei Campionatului Mondial, Argentina - Franța, 3-3 după prelungiri, 4-2 la loviturile de departajare, Deschamps i-a înlocuit pe Giroud și Dembele cu Marcus Thuram, respectiv Kolo Muani.

Dawa, salvat de VAR la FCSB - Botoșani » A faultat în careu, dar arbitrul a întors faza
FCSB - BOTOȘANI 1-0
Dawa, salvat de VAR la FCSB - Botoșani » A faultat în careu, dar arbitrul a întors faza

Florinel Coman, savuros după FCSB - FC Botoșani: „Dacă juca Mbappe la noi, era schimbat din minutul 20”

Rezervă la început de meci, Coman a fost aruncat cu FC Botoșani în luptă în minutul 64. Apoi, în minutul 78, a înscris unicul gol al partidei, lob peste Eduard Pap.

Întrebat despre finala Campionatului Mondial, câștigată de Argentina în fața Franței la loviturile de departajare, la finalul unui meci în care Kylian Mbappe a reușit un hat-trick, Coman s-a ținut de glume.

„Nu am ținut cu nimeni în finală, sincer. Am ținut de la început cu Portugalia, pentru Cristiano. Aseară m-am uitat doar ca un iubitor de fotbal. A fost o finală foarte spectaculoasă.

Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20”, a spus Florinel, el însuși supranumit „Mbappe” în anii precedenți. O aluzie la practicile de la FCSB, unde patronul Gigi Becali a dictat de multe ori înlocuiri timpurii.

Kylian a reușit un hat-trick, dar în prima parte a avut o prestație ștearsă, precum întreaga echipă a lui Didier Deschamps.

Pintilii surprinde: „Nu contează cum am jucat. Mă așteptam ca băieții să fie cu gândul la vacanță”

Jucătorul care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Îmi venea să dau telefon să îl scoată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  21 Decembrie 2022, 09:36

De la Gigi nu ai pretenții. Dar de la Didier aș avea, la ce carieră de fotbalist, căpitan și mijlocaș central, dar și de selecționer, are în spate. Ce rost or avea schimbările din minutul 41? Ai reușit în timpul meciului sa transmiți ceva concret celor care au intrat? De relația cu Giroud poate că nu-ți pasă, se va retrage, în plus îți e dator că l-ai dus la recordul de goluri pentru Franța. Dar Dembele? Nu tu l-ai băgat după ce a jucat prost câteva meciuri? Până la urmă, mai stăteai 10 minute și schimbări la pauză. Mi s-au părut mai proaste aceste schimbări decât alea din minutul 88 de gen D Petrescu sau *** Iordănescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  21 Decembrie 2022, 09:00

A inghitit-o greu pe asta, Memisor. Cu lamaie, ca in puscarie.

gepeto
gepeto  •  20 Decembrie 2022, 23:42

Nu si-a batut joc, si-a spus oful. Are dreptate

Vezi toate comentariile (6)
Comentează