FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Toni Petrea, despre Keșeru: „E normal să fie supărat, înseamnă că nu i-a convenit”

FCSB - FC Botoșani 3-1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, a câștigat cu emoții primul meci de la revenire, având în vedere că a fost condus până în minutul 78. +17   FOTO
FCSB - FC Botoșani 3-1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, a câștigat cu emoții primul meci de la revenire, având în vedere că a fost condus până în minutul 78.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 23:01 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 23:11

FCSB - FC Botoșani 3-1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, a câștigat cu emoții primul meci de la revenire, având în vedere că a fost condus până în minutul 78.

„A fost greu, foarte greu. O primă repriză în care am pus presiune, am încercat să facem pressing avansat. Am reușit în mare parte, dar n-am avut situații clare și am primit gol la singura lor ocazie. Golul lor ne-a amețit!

La pauză le-am explicat ce vreau și mă bucur că în repriza a doua am pus probleme, am reușit să revenim și să câștigăm într-un final incendiar”, a declarat Toni Petrea la final.

FCSB - FC Botoșani 3-1. Toni Petrea, despre...

  • inspirația la schimbări: „Avem un lot foarte valoros. Nu contează cine intră de la început, cine pe parcurs, toți trebuie să-și facă treaba și datoria”
  • schimbarea lui Keșeru din minutul 59:E normal să fie supărat, înseamnă că ceva nu i-a convenit. E important ca toată lumea să înțeleagă că suntem o echipă. Să tragem toți în aceeași direcție! Chiar dacă un jucător nu are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine și să facă un joc mai bun data viitoare”
  • Budescu: „E un jucător experimentat, nu cred că e afectat de criticile patronului, ale antrenorului sau ale jurnaliștilor. Își face treaba pe teren”
  • bătălia cu CFR pentru titlu: „Experiența lor contează foarte mult. Sper să ne apropiem însă de ei și să recuperăm din ecart. Sper să ne batem pentru primul loc până la final”

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - FC Botoșani 3-1:

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Florin Bratu, declarații după FCSB - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Repriza și gafa: încă o eroare uriașă în FC Argeș - CSU Craiova

Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează