FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-0

Toni Petrea: „Sunt plin de surprize! Așa va fi de acum înainte”

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul bucureștenilor, susține că a pregătit multe surprize pentru play-off. +18   FOTO
FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul bucureștenilor, susține că a pregătit multe surprize pentru play-off.

Articol de , - Publicat duminica, 06 martie 2022 22:46 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 23:26

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. Toni Petrea (46 de ani), antrenorul bucureștenilor, susține că a pregătit multe surprize pentru play-off. 

„Am făcut un joc bun, o sumedenie de ocazii, 21 de șuturi spre poartă. Nu am avut inspirație. E bine că nu cedăm, că încercăm să jucăm fotbal până la ultimul fluier. Evoluția bună a lui Tavi Popescu a fost încununată cu acest gol. Tot timpul mă gândesc că putem marca. O fază care nu anunța mare lucru s-a transformat într-un gol decisiv. 

FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj
FCSB - FC Voluntari 1-0
FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj

Am vorbit la pauză. Am avut cateva șanse de a șuta, dar am încercat mereu o fentă în plus. Le-am specificat să încerce să șuteze la poartă, este cea mai imprevizibilă execuție. 

E o victorie de moral. Veneam după două înfrângeri. Cu Farul nu puteam să emitem pretenții după prestație, cu FC Argeș nu am reușit să fructificăm ocaziile. Noi avem șanse, dar nu marcăm”, a spus Toni Petrea, la Telekom Sport. 

Toni Petrea, după FCSB - Voluntari 1-0: „Sunt plin de surprize”

Întrebat despre faptul că nu a făcut nicio schimbare la pauză, Petrea a spus: „Sunt plin de surprize. De acum înainte așa o să vă surprind mereu. Nu am avut de ce să schimb, jocul a mers foarte bine. Pe faza de atac am împins Voluntariul. Am considerat că e bine să continuăm în aceeași formulă, cel puțin 15 minute”.

E o diferență mare față de CFR, 7 puncte. Cei de la CFR au pierdut două jocuri din 30, nu? Dacă ne luăm după statistică e greu, dar se poate întâmpla orice. Atât noi, dar și Craiova poate veni din urmă serios.
- Toni Petrea, antrenor FCSB

+14 FOTO

A fost o revenire așteptată, dar să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Am vorbit cu Andrei, e o legătură strânsă, ne înțelegem toți, eu, el, Straton. Sunt alături de el! O victorie cu emoții, la ultima fază. Păstrăm distanța de 7 puncte și vom da tot ce e mai bun în play-off. Credem în titlu, normal, altfel n-am mai fi pe teren. Am avut o intervenție, mă bucur că nu am plecat pe fentă și am scos-o. 
- Ștefan Târnovanu, portar FCSB

VIDEO Ce a spus Octavian Popescu, eroul din FCSB - Voluntari

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari: 

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Următoarea țință a celor de la FCSB? Jucătorul care l-a cucerit pe MM Stoica: „Îmi place foarte mult!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Martie 2022, 17:27

Gigi poate e plin de surprize, tu esti plin de telefoane!

afara_cu_stoican
afara_cu_stoican  •  07 Martie 2022, 10:14

Esti cel mai slab antrenor din primele 3 ligi !!

emil1986
emil1986  •  07 Martie 2022, 09:38
Postat de sanofsamertx pe 07 Martie 2022, 00:22

Surprinzătorul Toni. :)) Du-te, băi, fă-ți meseria, despartă- te de Gigi. Vorba aia, ți-ai făcut un nume *** ți-ai tras etichetă. :))

Nu ma, si-a tras bani pe care nu-i lua nici in 5 ani la alta echipa de la noi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează