FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-3

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 // Note GSP » Vlad, Belu, Marc, Botezatu, Gikiewicz și antrenorul Andronache, „repetenți” în a 3-a înfrângere

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 09:03

FCSB a pierdut al treilea meci la rând în Liga 1, 1-3 cu FC Voluntari, și are doar 4 puncte în primele 5 etape din Liga 1.

Antrenorul Vergil Andronache a început meciul cu multe rezerve și cu 4 debutanți în Liga 1, Laurențiu Ardelean (18 ani), Sorin Șerban (19 ani), Marian Botezatu (18 ani) și Ovidiu Perianu (17 ani), iar jocul echipei roș-albastre a avut de suferit.

Fundașul Marian Botezatu a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 2 de Gazeta Sporturilor. Evoluții slabe au mai avut și Andrei Vlad, Claudiu Belu, Andrei Marc și Lukasz Gikiewicz, care au primit 4. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Florinel Coman, marcatorul singurului gol, care a luat 7.

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 // Note GSP » Vlad, Belu, Marc, Botezatu, Gikiewicz și antrenorul Andronache, „repetenți” în a 3-a înfrângere

Omul meciului a fost fundașul dreapta de la FC Voluntari, Ricardinho, care a fost notat cu 8. Vergil Andronache, antrenorul FCSB, a primit 3, iar Cristiano Bergodi, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a primit 7.

+7 FOTO

Citește și:

Ilie Dumitrescu s-a săturat: „Gigi, mai ai un pic și stai pe bancă!” » Becali a dezvăluit de ce nu coboară în iarbă: „Îmi interzice cineva? E ilegal?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  12 August 2019, 15:00

Sunteți nedrepți în caseta tehnică, l-ați notat pe Andronache cu 3... Trebuia să-l treceți pe Gigi și să-l notați cu 3!

10208004756058945
Andrei Popescu  •  12 August 2019, 12:34

de unde pana ieri toti digisport-istii il pupau in dos pe Gigi, dupa rabufnirea impotriva lui Filoti, *** s-a oparit rau si a varsat galeti de vorbe asupra invitatilor din studio. efectul direct sau indirect, a stirile de noapte ale Digi, rubrica Sport, nici un cuvant despre fcsb, despre Gigi, despre transferuri. pai sa poate, bai, jurnalistii lui peste, dupa ce i-ati papat banii ***ui (si cinci stiri din aceeasi declaratie faceati), acum il pedepsiti cu tacerea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10152919737653406
Tudor Decaraiman  •  12 August 2019, 11:59
Postat de juliusmad pe 12 August 2019, 10:40

un club care a ratat promovarea din liga a 4-a de DOUA ori :))))) in conditiile in care avea buget de liga a 2-a :))))). Steaua nu joaca pe tapsane in liga a 4-a cu vis de bucuresti, lps eliade, real crangasi si afc asalt. Steaua adevarata joaca in liga 1 si se lupta an de an in cupele europene...since 1947 :))

Ba are si Gigi vina lui si o stim cu toti , dar pe bani lui face ce vrea . am doua vorbe . 1. daca nu era Gigi , nu mai era nici Steaua FCSB si nici, ACS Talpan-Steaua Bucuresti . si 2. imbuibati astia care isi spun fotbalisti , sunt vai steaua lor de neprofesionisti , de acea cand ajung afara se pierd ajung ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează