FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // VIDEO+FOTO "Dubla" lui Gnohere o readuce pe FCSB pe primul loc! Roș-albaștrii au avut mari emoții în final

FOTO: Reuters +28   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 22:58

Fără să impresioneze, FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1 (Gnohere '52, '76 / Tudorie '85) și a revenit, deocmdată, pe primul loc în clasamentul Ligii 1. 

Prima ocazie a roș-albaștrilor a venit în minutul 19, când Florinel Coman a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri. Vâtcă s-a întins și a respins în lateral. Trei minute mai târziu, tot Coman a fost aproape de gol, dar a finalizat dezamăgitor din câțiva metri.

Până la pauză, roș-albaștrii au avut un gol anulat, reluarea lui Gnohere din câțiva metri fiind anulată corect, pe motiv de ofsaid.

Deschiderea de scor a venit în cele din urmă în minutul 52. Gnohere a speculat o nesincronizare incredibilă din apărarea oaspeților și a înscris din câțiva metri.

FC Voluntari s-a aruncat în atac, sperând să plece de pe Arena Națională cu un punct, dar defensiva ilfovenilor a clacat din nou. Fundașul Igor Armaș a greșit incredibil o minge, iar oportunistul Gnohere a făcut "dubla" în minutul 76.

Ilfovenii au mai sperat pe final, după reușita lui Tudorie din minutul 85, dar steliștii au rezistat până la final asediului și și-au securizat victoria.

FCSB acumulează 24 de puncte și revine temporar pe primul loc. Roș-albaștrii pot fi depășiți de CFR Cluj, care joacă duminică pe terenul lui Sepsi.

FC Voluntari încheie turul sezonului regulat cu doar 8 puncte, iar ilfovenii vor avea serios de muncit pentru evitarea retrogradării

FCSB - FC Voluntari 2-1
Au marcat: Gnohere '52, '76 / Tudorie '85

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, L. Filip, M. Roman I - Teixeira, Zlatinski - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Moruțan, Jakolis, Rusescu, D. Benzar,  D. Toma
Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, I. Balaur, Armaș, Bucurică - Belahmeur, Laidouni, Căpățână - Malfleury, Gadze, I. Gheorghe
Rezerve: D. Moldovan, Al. Tudorie, Al. Răuță, Hodorogea, Al. Vlad, Ciucur, Kabasele
Antrenor: Dinu Todoran

Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Daniel Hulubei / A2: Gabriel Bârjac / Obseravator: Cristian Nica
Stadion: Arena Națională

Partida din această seară a consemnat revenirea roș-albaștrilor pe Arena Națională, după 3 etape de exil pe arena din Voluntari. Asistența a fost însă dezamăgitoare (detalii, aici),

 
 

PROGRAM ETAPA A 13-A

Vineri:
Poli Iași - AFC Hermannstadt 0-2 (Detalii, AICI)
Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
FC Botoșani - Viitorul 1-2 (Detalii, AICI)
FCSB - FC Voluntari 2-1
Duminică:
14:00 Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș
21:00 Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
Luni:
21:00 Concordia Chiajna - Dinamo

CLASAMENT LIGA 1 

Vezi și: Miezul echipei sunt pensionarii » Cum va arăta FCSB azi, la meciul cu Voluntari + singura întrebare a lui Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (314)
110146613198286
Gabi Simon  •  28 Octombrie 2018, 12:40

iNDIFERENT CUM VOR MAI CISTIGA ACESTIA DE LA fcsb MECIURILE ,LUPTA LA TITLU SE VA DA INTRE CFR SI CRAIOVA CARE DE DEPARTE AU CELE MAI BUNE LOTURI,IN SPECIAL CRAIOVA CHIAR ARE UN LOT MAI BUN CA TOATE CANDIDATELE LA TITLU SI CHIAR SE VEDE PRIN PRESTANTA DE JOC, TARE MI-E CA OLTENII VOR AVEA SI GOLGHETERUL CAMPIONATULUI PENTRU SEZONUL ACESTA, MITRITA SI KOLJICI CHIAR SUNT CEI MAI BUNI JUCATORI DIN CAMPIONAT,IAR FCSB NU ARE IN SEZONUL ASTA LOTUL MAI BUN CUM O ARE CRAIOVA,IAR ACESTIA CHIAR MERITA SA IA CAMPIONATUL LA CE CONDITII SI LINISTE ESTE ACOLO.

ucv1948
ucv1948  •  28 Octombrie 2018, 11:58
Postat de aius pe 28 Octombrie 2018, 10:55

Cascadorii rasului!!! Asa vrea fcsb-ul sa ia campionatul,cu blaturi ordinare?!

Normal :}

andrei.f
andrei.f  •  28 Octombrie 2018, 11:54
Postat de baba_yaga pe 28 Octombrie 2018, 10:13

Nu că s-au dat la o parte, ba chiar s-au aplecat și s-au întors cu spatele !

dinam0 să fie mulţumită că a câştigat Steaua că, dacă bătea Voluntariul, intrau la retrogradare !

Vezi toate comentariile (314)
Comentează