FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB, AZI,19:00

FCSB - FC Voluntari // Atenție, la retrogradare se pierde titlul! FCSB n-a reușit să câștige ambele meciuri cu niciuna dintre ultimele clasate

Florinel Coman
(foto: Cristi Preda, GSP)
Florinel Coman (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 02 martie 2019 09:00

FCSB are punctaj maxim cu echipele din prima jumătate a play-out-ului și sub 50% eficacitate cu cele de pe ultimele 4 locuri. Astăzi evoluează pe terenul penultimei clasate.

  • FC VOLUNTARI - FCSB se joacă azi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi, Telekom, Look

Steaua are meci cu o candidată la evitarea retrogradării, iar meciul se anunță a fi unul de risc maxim pentru vicecampioană. Statistica din actualul campionat frapează din perspectiva modului în care s-au descurcat roș-albaștrii cu echipele aflate pe ultimele locuri. Are un procentaj de sub 50% puncte câștigate!

Nu există nici măcar o formație din ultimele 4 clasate împotriva căreia FCSB să fi terminat victorioasă ambele jocuri din acest sezon. Ar putea să bifeze așa ceva chiar în această seară, dacă se va impune la Voluntari. Trupa ilfoveană a pierdut în tur, pe Arena Națională, 1-2. Randamentul pe care trupa lui Teja l-a avut cu grupările cel mai slab clasate e la același nivel cu cel avut în fața celor de pe poziții de play-off.

În plus, FCSB s-a descurcat excelent arunci când adversară i-a fost o formație care acum se află în prima jumătate a play-out-ului. Are 24 de puncte din 24 maximum disponibile. Victorii pe linie cu Viitorul, Poli Iași, Gaz Metan și Hermannstadt. Dacă ar fi păstrat acest procentaj și cu ultimele 4, atunci în prezent ar fi avut 8 puncte peste CFR și 14 mai mult decât Craiova. 

tabel1

tabel2

tabel3

83%e procentajul de puncte atins de CFR în meciurile cu ultimele 4 clasate, plus un golaveraj impresionant, 16-3

1e numărul victoriilor obținute de Chiajna în ultimele 16 etape de Liga 1, 1-0 cu FCSB

43 de goluria încasat Chiajna, a doua cea mai slabă defensivă, iar FCSB nu i-a marcat niciun gol în cele două jocuri

Cupa ratată tot în fața unui "pitic"

Și al doilea obiectiv intern a fost compromis tot în fața unei echipe care se luptă pentru a evita retrogradarea. Dunărea Călărași a eliminat-o pe FCSB la începutul lunii noiembrie, în optimile de finală. A fost 2-1 pentru gruparea antrenată de Alexa. Călărași a pierdut în faza imediat următoare, în "sferturi", chiar în această săptămână, 1-2 la Giurgiu, cu Astra. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  02 Martie 2019, 10:17

Cel mai meci tare. Cei mai jucatori buni la fc fcsb. Cel mai patron bun, gigi pârnaie. Cei mai fani multi. :))))))

dakesis
dakesis  •  02 Martie 2019, 09:38

Alt articolas scris ca sa fie ceva, acolo... 'Daca' ar fi batut, ar fi fost departe. Daca si cu parca... Toate echipele din fruntea clasamentului au pierdut puncte aiurea. Si Craiova a pierdut puncte stupid. Daca bateau si ei erau acum departe. Dar analize din astea super profi de 5 minute se fac numai despre echipa de casă... Or fi adus astia platica la pescarie?

poison
poison  •  02 Martie 2019, 09:22

Pai ori FCSB, ori Steaua?? Clubul asta are mai multe denumiri, nea Craiete? Sau Steaua e porecla? (sanchi!) Azi faceti tripla istorica - fara victorie cu ultima, penultima si raspenultima clasata a Ligii 1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează