FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man l-a cucerit pe Basarab Panduru » Gestul remarcat de analistul TV: „Nu vezi în Liga 1 așa ceva”

Dennis Man, FCSB +15   FOTO
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 09:07 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 09:14

Dennis Man (22 de ani), autorul unui gol în meciul dintre FCSB și FC Voluntari, scor 2-1, l-a cucerit pe analistul Basarab Panduru.

Însă nu prin prin golul marcat în minutul 37, ci printr-un gest tehnic de mare finețe petrecut în minutul 86, când arădeanul l-a depășit elegant pe Armaș. Aflat aproape de tușă, în partea dreapta a terenului, Man a primit mingea de la Darius Olaru, a atins-o cu piciorul drept, apoi cu stângul a împins-o pe lângă fundașul echipei lui Bogdan Andone. Totuși, în momentul în care a demarat pe lângă adversar, Man a fost faultat, iar FCSB a primit o lovitură liberă.

Basarab Panduru: „Nu vezi în Liga 1 așa ceva”

„E un dribling de mare clasă, nu prea vezi așa ceva la noi în campionat. Clar nu vezi, cu dreptul, apoi a luat-o cu stângul imediat, o dă pe lângă adversar. Diferența e că Neymar trece de fiecare dată când face asta. E un dribling de mare finețe, știe când vine mingea la el și ce vrea să facă. 

Pleacă foarte frumos, dacă îi și ieșea cred că ne mai aminteam de acest moment. Nu vezi în campionatul nostru așa ceva, jucători cu abilitatea asta, drept-stâng și să ducă mingea. Dacă trecea, era mult mai frumos”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO cu momentul AICI

FCSB s-a distanțat la 4 puncte de CFR Cluj după victoria cu FC Voluntari. Totuși, campioana României are un meci în minus, pe care îl va disputa luni, 25 ianuarie, cu Hermannstadt.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

Citește mai multe știri despre FCSB - FC Voluntari:

Note GSP la FCSB - Voluntari: mulți fotbaliști cu 5 și la gazde. Un singur 8

Toni Petrea n-a ocolit niciun subiect după FCSB - FC Voluntari 2-1! Ce spune despre disputa Man vs Tănase, despre transferuri și ce l-a nemulțumit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  23 Ianuarie 2021, 16:28

Din pacate , perlele ciobanului in special si fotbalistii romani in general , nu au valoarea necesara pt. a juca afara. Man de exemplu se mai descurca in blaturile fcsb-ului si in meciurile castigate cu ajutorul arbitrilor , in schimb in meciul contra Irlandei , jucatori veniti de prin liga a 3 a engleza . au facut *** pe el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  23 Ianuarie 2021, 10:58

Domnule analist sportiv Panduru ai ceva comision de la Becali să lauzi pe Man să ia Becali milioanele ai văzut aseară cum a știut să simuleze mai ceva ca Tănase sa aruncat din bătaia vântului si sa rostogolit ca la furtună

digei
digei  •  23 Ianuarie 2021, 10:47

"Daca-i reusea", dupa ce l-a laudat o ora ca nu vezi la noi asa ceva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează