FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-0

Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut la ultima fază cu FCSB: „Să nu fim precum o trecere de pietoni”

Liviu Ciobotariu
Foto:Imago +18   FOTO
Liviu Ciobotariu Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 23:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 23:07

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită unui gol marcat de Octavian Popescu la ultima acțiune. La finalul partidei, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a analizat prestația echipei sale.

FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj
FCSB - FC Voluntari 1-0
FCSB - FC Voluntari 1-0: două faze de penalty judecate în defavoarea roș-albaștrilor! Primul verdict al specialistului în arbitraj

„Greu de digerat o înfrângere, mai ales când vine în ultima secundă de joc. Plus că în minutul 84 puteam să închidem jocul dacă Fulop era mai insiprat. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum s-au zbătut, am avut o organizare bună defenisvă. Știam că întâlnim o echipă care are o mobilitate foarte bună în teren, în special la mijlocul terenului. 

Păcat că la ultima fază am fost neatenți, trebuia să ieșim mai repede în șutul lui Tavi. Suntem dezamăgiți, supărați pentru că am făcut un joc bun în ceea ce privește organizarea defensivă. Pe atac am rămas datori, dar și așa ne-am creat două ocazii clare prin Vadim Rață în prima repriză și în a doua, la Fulop, la care puteam închide jocul. 

FCSB a controlat jocul, a pasat, ne-a presat, dar noi ne-am organizat ca să închidem spațiile, să nu îi dăm șansa să vină peste noi. O echipă cu calitate, îmi pare rău, puteam să plecăm cu un punct de aici”, a declarat Liviu Ciobotariu la LookSport.

Liviu Ciobotariu: „Nu vreau să fim o trecere de pietoni în play-off”

Tehnicianul ilfovenilor a vorbit și despre play-off, acolo unde FC Voluntari s-a caificat pentru prima dată în istorie.

„În momentul ăsta suntem în play-off, vreau să-mi felicit jucătorii și staff-ul, toți cei care sunt lângă noi, am reușit o performanță uriașă, mai ales că nu am avut acest obiectiv. Obiectivul nostru a fost cel de a ne salva de la retrogradare și iată că ne-am salvat cu două luni înainte de final.

O să pregătim următorul meci, cel de la CFR și ar trebui să avem mai multă dezinvoltură, pentru că nu mai suntem apăsați de acest lucru. Sunt convins că vom arăta bine în play-off, nu vreau să fim o trecere de pietoni, să nu punem probleme”, a mai precizat Ciobotariu.

Am pierdut în ultima secundă, nu avem ce face. Începe play-off-ul, un nou campionat și sperăm să facem cât mai multe puncte. O să avem un play-off foarte greu, cu cele mai bune echipe din campionat. Nu ne-am relaxat, ăsta este jocul nostru, încercăm să obținem cât mai mult din fiecare meci

-Constantin Budescu, mijlocaș FC Voluntari

VIDEO Nu e de acord cu tratamentul primit de Keșeru la FCSB: „Poate juca cel puțin o repriză”

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari: 

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Următoarea țință a celor de la FCSB? Jucătorul care l-a cucerit pe MM Stoica: „Îmi place foarte mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  07 Martie 2022, 08:50

Nu ințeleg de ce l-ai ținut in teren pe Vlad ala!

corectu
corectu  •  07 Martie 2022, 08:22

Antrenrul să nu se supere că a primit golul în ultima secundă de joc.FCSB a mai avut 2 penalty-uri nedate și trebuia eliminat Armaș la al doilea penalty.

contrabas3
contrabas3  •  07 Martie 2022, 01:36

Toată lumea vorbește despe FCSB, CFR și Rapid, dar FC Voluntari merită mai multă atenție din partea presei! Dacă FCVoluntari joacă și cu CFR cum a jucat cu noi azi, pot să pună serioase probleme echipei din Cluj.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează