FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

Așa a produs FC Voluntari surpriza pe Arena Națională » Antrenorul explică: „Le știam gurile de foc”

FCSB - FC Voluntari 0-0 // foto: Cristi Preda, GSP +25   FOTO
FCSB - FC Voluntari 0-0 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , , - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 23:24 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 00:15

Marin Dună (56 de ani), antrenorul principal din acte de la FC Voluntari, a comentat egalul cu FCSB, scor 0-0. 

Fără victorie în campionat de peste două luni, de la 2-1 cu Rapid în a patra rundă, FC Voluntari a obținut un rezultat surprinzător în această seară, pe Arena Națională.

Ilfovenii au smuls un punct în duelul cu liderul FCSB, pe care l-au făcut să tremure în repetate rânduri. La final, antrenorul principal din acte, Marin Dună, a descris rezultatul drept echitabil.

Fază ÎNCINSĂ în ultimele minute » FCSB a cerut penalty! Mingea l-a lovit în mână, dar arbitrii n-au vrut să audă: „E ditamai hențul!”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
Fază ÎNCINSĂ în ultimele minute » FCSB a cerut penalty! Mingea l-a lovit în mână, dar arbitrii n-au vrut să audă: „E ditamai hențul!”

Concluziile lui Marin Dună după FCSB - FC Voluntari 0-0

„Deși o consider cea mai bună echipă a campionatului, FCSB nu și-a creat destule situații de a marca. Din contră, noi am avut câteva situații foarte bune, mai ales aceea a lui Florea, de unde puteam pleca cu 3 puncte. Dar și ei au avut bară, deci rezultatul este echitabil.

Încă nu apare victoria, era nemaipomenit dacă apăreau astăzi 3 puncte, moralul echipei ar fi fost altul. Dar și așa sunt convins că vom aborda foarte bine meciul cu Sepsi. Să sperăm că va veni victoria”, a comentat Dună la OrangeSport.

Colaboratorul lui Ilie Poenaru a explicat și ce plan de luptă a avut echipa lui pe Arena Națională:

„Le știam forța ofensivă, gurile lor de foc, Olaru, Coman. Am făcut dublaj în zonele respective, unde jucau ei, și am reușit. Blocul funcțional al echipei a funcționat foarte bine, băieții merită felicitați pentru acest rezultat”.

VIDEO. Vadim Rață: „Mi-a plăcut meciul, a fost la intensitate maximă”

Mai multe știri despre FCSB - FC Voluntari:

De ce a fost înlocuit Florinel Coman în prima repriză din FCSB - FC Voluntari

Ce au ratat camerele TV la FCSB - Voluntari » Goana după pisica neagră, invitații speciali și antrenorii care s-au succedat la indicații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2023, 09:20

Adevarul e ca cu fcsb se poate juca!Pentru ca se resfira pe tot terenul și ofera spații!Daca ai jucatori buni-iar Voluntarii chiar au vreo câțiva-Nemec,Ricardinho,tânarul Doru Andrei,Igor Armaș.Vadim Rața,chiar și daniel Florea-poți sa le dai goluri!Și și-au mai adus și un superportar!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează