FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

Întrebarea care l-a deranjat pe Florinel Coman, după FCSB - FCU Craiova: „Când să apucăm?!”

FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola de căpitan l-a ajutat să își ridice prestațiile. +28   FOTO
FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola de căpitan l-a ajutat să își ridice prestațiile.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 01:13 / Actualizat luni, 01 august 2022 01:41

FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Florinel Coman (24 de ani) spune că banderola de căpitan l-a ajutat să își ridice prestațiile. 

Moment jenant în FCSB - FCU Craiova » Ce vedea arbitrul pe monitorul VAR: „Hai, că ne apucă două dimineața”
FCSB - FCU Craiova
Moment jenant în FCSB - FCU Craiova » Ce vedea arbitrul pe monitorul VAR: „Hai, că ne apucă două dimineața”

Florinel Coman, după FCSB - FCU Craiova 1-1

„Suntem dezamăgiți pentru acest rezultat. A fost o primă repriză foarte grea, ne-au pasat, au avut posesia, dar chiar și așa am avut ocazii. Am marcat repede după pauză, dar nu am știut să ținem de rezultat. Ce pot să mai zic când dau două bare? Am fost ghinionist! Nu am avut noroc în această seară.

Mereu începem slab, dar terminăm foarte bine. Sperăm să nu mai fie ca anii trecuți, iar de la următorul meci așteptăm o victorie în Europa. Avem mare nevoie. E puțin pentru Steaua să aibă doar două puncte, dar trebuie să trecem mai departe. 

Am fost periculoși din faze fixe. Este un plus pentru noi. Ne-am creat multe ocazii. Doar eu am avut două din interiorul careului. Ne pare rău de suporterii care au venit în număr foarte mare la această oră târzie. Voiam să plece bucuroși. 

Eu sunt mai activ cu banderola, m-am uitat și la cifre. Aș vrea să nu alerg deloc, dar să dau gol și să câștigăm”, a spus Florinel Coman în emisiunea Fotbal Show, realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

Miercuri, de la ora 21:30, FCSB joacă prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, pe terenul slovacilor de la Dunajska Streda.

Întrebat dacă au apucat să își studieze adversarii, Coman a avut o mică ieșire la adresa reporterului: „Când să apucăm să îi vedem? Doar am jucat azi! Am luat meciul acesta, cu Craiova. Mâine, poimâine, îi vom analiza. Nu avem voie să ne întoarcem cu o înfrângere. Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Probleme la CS Universitate Craiova: „Oamenii din conducere pot detalia”

VIDEO Ce inspirație: Dică l-a introdus pe teren și a marcat după două minute!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
rottwailer
rottwailer  •  01 August 2022, 09:58

Mica iesire? Care a fost aia? Succes Miercuri cu Sepsi lui peste!

corectu
corectu  •  01 August 2022, 07:35

Jocul,atitudinea s-a îmbunătățit la FCSB(Steaua).Succes miercuri!

vasileroaita
vasileroaita  •  01 August 2022, 05:49

Este evident că FCSB nu are nicio șansă cu Sepsi de Slovacia! Nici cu Sepsi de România!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează