FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 0-1

VIDEO Probleme la CS Universitatea Craiova: „Oamenii din conducere pot detalia”

Rapid a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că rezultatul este unul nedrept. +7   FOTO
Rapid a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că rezultatul este unul nedrept.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 23:56 / Actualizat luni, 01 august 2022 00:54

Rapid a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul clubului oltean, crede că rezultatul este unul nedrept. 

Laszlo Balint este mulțumit de atitudinea elevilor lui, dar spune că lotul este prea subțire pentru o luptă pe două fronturi, Liga 1 și Conference League. 

Mutu, impresionat de MVP-ul din CSU Craiova - Rapid: „E într-o formă extraordinară”
CSU Craiova - Rapid 0-1
Mutu, impresionat de MVP-ul din CSU Craiova - Rapid: „E într-o formă extraordinară”

VIDEO Laszlo Balint, după CS Universitatea Craiova - Rapid 0-1

„Consider că este un rezultat nemeritat. Asta este. Trebuie să ne asumăm această înfrângere. Ar fi trebuit să fim mai lucizi, am avut 3-4 ocazii mari în prima repriză. Există și astfel de zile, în care rezultatul este de partea echipei care nu l-ar merita. 

Asta mă preocupă foarte mult. Primim gol mereu la primul șut pe poartă al adversarei. Trebuie să rezolvăm rapid problema. Trebuie și să fim puțin mai eficienți. Trebuie să învățăm să gestionăm toate momentele, să facem o analiză corectă. 

Din punct de vedere al atitudinii nu am ce să le reproșez. Au reacționat bine, imediat după gol, dar a lipsit eficiența”, a spus Laszlo Balint, într-o conferință de presă. 

Întrebat despre transferuri, Balint a spus: „Din ce știu, sunt discuții. Oamenii din conducere pot detalia. Andrei Ivan a avut niște probleme la gleznă, a jucat cu o injecție făcută. Găman s-a accidentat. S-a văzut și astăzi, am avut jucători suspendați. În contextul unui program dificil, e clar că e nevoie de forțe proaspete”.

1 victorie2 remize și 5 înfrângeri are Laszlo Balint, ca antrenor, în duelurile cu Rapid, în toate competițiile

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Ar putea fi o pierdere imensă pentru CSU Craiova: primele imagini cu accidentarea titularului din Bănie

Ultrașii Petrolului, scandări xenofobe la meciul cu Sepsi » Reacția covăsnenilor: „Deja încep să devină plictisitoare”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
doritor
doritor  •  01 August 2022, 10:32

Vai noua, suporterilor ! Ce echipa de indolenti! Ce echipa de puturosi! Kolic si Marcovici in fruntea lor. Ce jucatori mimoze! Ivan e in fruntea lor. Ce antrenor ori nepriceput, ori neascultat si nesprijinit! Daca cu acest joc ne imaginam ca trecem de o echipa ucraineana chiar in situatia delicata in care se afla acum ne amagim teribil. O fi treaba lui Rotaru,dar e si rusinea suporterilor.

sorinvision
sorinvision  •  01 August 2022, 09:06

1. Lotul CSU Craiova este de cel putin 2 ori mai valoros decat cel al celor de la Rapid, nu este o scuza lotul. 2. Esti condus cu 1-0, echipa ta este pe val si tu schimbi un atacant Ivan cu un fundas Hanca. Stimate domn Balint, un antrenor care este antrenor, il muta pe Bairam in dreapta pe postul lui Ivan, il schimba pe Roguljic cu Campanu si in locul lui Ivan il baga pe Koljic. Astfel juca cu 2 varfuri si inca 2 jucatori cu profil ofensiv, sa incerce sa egaleze. Domnule Balint, locul dumnevoastra este la divizia B. 3. Hanca si Rivaldinho sunt doi jucatori adusi doar ca mai linisteasca peluza si de care CSU Craiova nu are nevoie. Avem cel putin 2 fundasi dreapta pe langa Hanca (Bancu, Vatajelu), iar Rivaldinho din punct de vedere valoric este sub Atanas Trica, un tanar de perspectiva, pe care l-am imprumutat la Steaua pentru ca aveam prea multi atacanti. 4. Echipa nu mai leaga pase, joaca cu mingi lungi, ceea ce ii afecteaza pe Ivan si Markovic, jucatori tehnici care stiu sa joace pe jos si care in actualul stil de joc nu se pot adapta si nu dau randament.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  01 August 2022, 08:58

CSU nu joaca nimic, indiferent de antrenor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează