FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Adrian Mititelu Jr, în extaz după rezultatul cu FCSB: „Un egal cât o victorie!”

Adrian Mititelu Jr
Adrian Mititelu Jr

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 11:38 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 12:27

Adrian Mititelu Jr. (25 de ani), patronul celor de la FCU Craiova în absența tatălui său, a reacționat după meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate cu FCSB, scor 2-2

Oltenii au produs surpriza duminică seară pe Arena Națională, unde au reușit să remizeze cu FCSB după ce i-au condus de două ori pe roș-albaștri. Echipa lui Nicolo Napoli a fost egalată în minutele de prelungire dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Claudiu Keșeru.

Adrian Mititelu Jr, în extaz după rezultatul cu FCSB: „Un egal cât o victorie!”

Mititelu Jr a postat un mesaj pe facebook în care își laudă echipa pentru presația avută și îi anunță pe fani că la finalul campionatului oltenii nu vor avea emoții privind retrogradarea. 

„Un egal cât o victorie! Chiar dacă am adunat 4 puncte în primele 3 meciuri, jocul baieților ne dă încredere că putem redresa corabia. Împreună, uniți pentru aceeași cauză vom reuși ca la finalul campionatului să stăm fără emoții și să terminăm pe un loc cât mai sus în clasament”, a fost mesajul patronului echipei. 

Marcel Pușcaș, încântat și el de jocul arătat de FCU Craiova

Marcel Pușcaș (61 ani), președintele celor de la FCU Craiova, a comentat și el la GSP Live prestația echipei lui Nicolo Napoli în meciul de pe Arena Națională.

„Nemulțumitului i se ia darul. Sunt mulțumit, și pentru rezultat, dar mai ales pentru maniera de joc, cu mai mult curaj, cu mai multă încredere, cu tupeu mai mare, cu organizare mai bună, cu un bloc funcțional bun, cu o posesie bună. Da, pot spune că sunt mulțumit. 

E al treilea meci în care controlăm jocul, cel puțin la capitolul posesie, cu Farul, cu Argeșul, și iată acum al treilea meci în care avem o posesie bună. Asta înseamnă că se poate asigura o liniște a jocului, un calm. Ne-am chinuit ceva în toamnă, nu a fost ușor, pentru că așa cum am spus-o de n ori, nu este ușor să închegi un lot cu 16-17 jucători noi. 

Trebuie ceva timp, și faptul că acum se cunosc mai bine, faptul că s-au integrat, că s-au obișnuit cu campionatul, cu atmosfera, că am reușit și să depășim faza accidentărilor, toate au făcut ca rezultatele să se vadă”, a spus acesta la GSP Live. 

VIDEO Marcel Pușcaș, oficialul celor de la FCU Craiova, declarații după duelul cu FCSB

Citește alte știri din Liga 1: 

Popa, Octavian Popescu și restul lumii » Cum arată notele GSP pentru FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
Popa, Octavian Popescu și restul lumii » Cum arată notele GSP pentru FCSB - FCU Craiova
Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
morisca_11
morisca_11  •  07 Februarie 2022, 16:09

tatuatule plateste datoriile mai intai de toate catre fosti jucatori .

remarque
remarque  •  07 Februarie 2022, 15:04

meci jucat cu inima de juveti. Imi place cand echipele cotate mai slab pun osul si joaca si fotbal. Astfel de meciuri aduc interes in jurul fenomenului. Nu prieteniile si omeniile

george.br
george.br  •  07 Februarie 2022, 13:15
Postat de m4blue88 pe 07 Februarie 2022, 12:35

Stati cuminti ca vin ceilalti clonati din oras si va dau cu terenul in cap iar!

Asta ramane de vazut, insa de lovit, se pare ca pe tine te-a lovit ceva sau cineva...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează