FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”

Istvan Kovacs // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Istvan Kovacs // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 11:25 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 11:46

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, i-a reproșat arbitrului Istvan Kovacs (37) mai multe decizii din timpul meciului cu FCU Craiova, scor 2-2.

Latifundiarul l-a criticat pe Kovacs pentru că nu a „taxat” mai dur intrările fotbaliștilor de la Craiova din startul meciului și pentru că nu a acordat două lovituri de pedeapsă echipei sale.

Becali a sugerat că „centralul” din Carei a greșit intenționat, dar nu „pe față”.

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

Gigi Becali: „Kovacs e arbitru de calitate. S-a gândit «nu vreau chiar pe față, că nu vreau să-mi stric reputația»”

„Eu întreb un lucru: pentru ce, la începutul meciului, nu dai galbene când sunt călcări clare? Te gândești că dacă dai un galben acum, după aia poate vei fi obligat să-l dai pe al doilea și joacă Craiova cu un om în minus. A permis 4 călcări clare, nu a dat nimic. Mă face să cred că a gândit: «Dom'ne, fac și eu ce pot. Nu vreau chiar pe față, că nu vreau să-mi stric reputația».

E arbitru mare Kovacs, de calitate. Dacă nu dă ceva, nu e pentru că nu știe. Să nu dai un galben înțeleg, dar 4? E băiat deștept, zice «fac ce pot, dar nu mă fac de râs». A făcut ce a putut. Adică să nu dea galbene, și când a crezut că e fault la Keșeru, a zis că e în afara careului. A mai putut să-i dea galben lui Coman și lui Cristea și să nu dea 11 metri la Dumiter. Eu zic că e de ajuns”, a declarat Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Am cerut să nu-l mai primim pe Kovacs. Bă, nu-l mai da!”

Ulterior, Becali a amintit de meciul dintre CFR Cluj și FCSB din decembrie 2020, câștigat de ardeleni cu 2-0, când roș-albaștrilor le-a fost refuzată o lovitură de pedeapsă în minutul 11, la o fază în care Mario Camora a lovit mingea cu mâna. Extrem de iritat, Becali ceruse în acea perioadă ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile echipei sale.

„Problema e că nu trebuie delegat la meciurile din play-off. El e băiat deștept, nu fură pe față. Când a făcut-o, i s-a întunecat mintea. E posibil să fi fost ceva mai consistent, o discuție mai consistentă. Adică pune Camora mâna pe minge, apără cu mâna, în fața lui, și nu dă 11 metri. Apoi inventează 11 metri când Miron sare la cap și e lovit. Normal fault în atac, și a dat 11 metri. Acolo e ceva consistent. Nu știu ce, dar este.

E lipsă de respect din partea Federației. După ce a făcut și după ce am cerut public să nu-l mai primim, bă, nu-l mai da!”, a spus Becali. 

3 cartonașe galbenele-a acordat Kovacs jucătorilor de la FCU. Cei de la FCSB au încasat 4, două Iulian Cristea

VIDEO Iulian Cristea, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Nu știu de ce am primit al doilea galben, nu am simulat”

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali îl contrează pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul internațional l-a criticat pe Octavian Popescu: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

Popa, Octavian Popescu și restul lumii » Cum arată notele GSP pentru FCSB - FCU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  07 Februarie 2022, 18:50

Oare moderatorii si comentatorii sportivi nu au o vina in a "explica" loviturile de pedeapsa pe care numai ei le vad? Ca la baschet! A avut contact... 11 m. Ne miram ca in europa se dau galbene pt.simulari!!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  07 Februarie 2022, 17:37
Postat de ccristian0 pe 07 Februarie 2022, 15:50

Oare cat mai trebuie sa suporte microbistii din Romania mizeriile facute de arbitrii in favoarea FCSB-ului si, culmea tot Becali si MM urla ca au fost furati?! Nu exista o alta echipa in campionat in care jucatorii sa umble 90 de minute mai mult dupa pomeni, dupa penalty-uri inexistente sau simulari ale unor lovituri, precum o fac actorii lui Becali. Se mai mira cineva ca unii fotbalisti foarte talentati, de altfel, de la FCSB sunt refuzati de cluburile mari, cand impresarii si reprezentantii unor cluburi vin sa vada fotbalisti si vad doar saltimbanci? Fotbalul jucat de FCSB a devenit o goana dupa lovituri libere si penalty-uri si mai putin dupa goluri adevarate! Penalty-ul din care au egalat a fost o alta gluma de prost gust, daca am fi avut VAR in campionatul intern FCSB-ul s-ar fi caznit din greu sa prinda play-off-ul!

Si ce daca am fi avut VAR?!Mai tare se„legalizeaza”hoția!Tu nu ai vazut ce falsificate sunt reluarile tv?!Iar la VAR nu sunt tot arbitri-chiar daca li se zice...arbitri judecatori?!Si pe aia cine-i „deleaga”?!Ori de CCA-ul lui Deaconu,ori de Liga lu Justin Stefan!Adica de... GG!

borat.
borat.  •  07 Februarie 2022, 17:10
Postat de observator_federal pe 07 Februarie 2022, 14:48

Ați văzut și voi cum și-au perfecționat stilul de cădere fecesebiștii? Indiferent de locul ”contactului” (interpretabil musai ca fault) - și amintesc aici lovitura primită de Tavi Pompescu ”la metatarsiene” (Grădinescu ne-a explicat în meciul cu UTA și cât de dureroasă poate fie ea pe vreme friguroasă - groaznic!!), lovitura primită ieri de Dumiter (”cred că i-a dat în talpă” remarcau comentatorii de la Digi) sau chiar în cazul lovirii aerului din jurul fotbaliștilor lui Gigi, ei bine acum ei cad efectuând și o răsucire rapidă în aer, de ai putea crede că au fost secerați, ba chiar secerați cu mare cruzime!! Ce inimă să ai ca arbitru să nu dai cartonașe sau penaltyuri în favoarea Fcsbului când vezi atâta suferință?? Băi, nici Cordea nici Valentin Gheorghe sau Dumiter, nu au suferit în viața lor atâtea atrocități câte suportă acum la Fcsb! Mi-e teamă că dacă Petrea sau Pintilii (sau altcineva) decide să-l bage în teren pe Mamut, și el săracul va fi călcat în picioare și schingiut prin careurile adversarilor Fcsb. Jale mare la Fecesebe, doar penaltyurile îi mai pot face campioni. Teoretic.

Tot mai bine decat goluri nesimtite marcate cu mana*** de avion, zburati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează