FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Concluziile lui Gabi Balint, după FCSB - FCU Craiova: „Mult amatorism”

Gabi Balint +49   FOTO
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 23:35 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 00:08

Gabi Balint (59 de ani) consideră că deciziile de la FCSB denotă amatorism. Vicecampioana a remizat cu FCU Craiova în această seară, 2-2. 

Fostul atacant nu înțelege raționamentul din spatele echipei de start și a schimbărilor alese de FCSB la meciul cu FCU. Gazdele au început meciul fără număr 9 de meserie, dar pe parcurs i-au introdus pe Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter, toți atacanți de careu.

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

Gabi Balint, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Mult amatorism acolo. Totul la întâmplare”

„La FCSB mi se pare că totul e la întâmplare, că jocul e bazat pe talentul unor jucători. Începi fără atacant autentic și termini cu 3 atacanți, unii peste ceilalți! Și cu schimbările făcute... se vede că e mult amatorism. Așa văd eu, din afară, poate greșesc”, a spus Balint la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Totodată, Balint l-a lăudat pe Ianis Stoica, cel care a obținut penalty-ul din care Keșeru a egalat la 2: „Nu are cum să lipsească din echipa asta. De câte ori a intrat, a făcut-o foarte bine. Mă uit la demarcările lui, că am jucat și eu atacant, are demarcări extraordinare. Controlul balonului în careu, sub presiune, e extraordinar. A jucat Coman, care nu e refăcut. S-a văzut clar, și nici nu e atacant!”.

Despre introducerea celor 3 atacanți a vorbit și patronul de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul a susținut că ideea i-a aparținut lui Mihai Pintilii, cel care i-a ținut locul „principalului” Toni Petrea, absent la meciul de astăzi: „N-ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat aveam 3 atacanți. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren?”.

VIDEO » Răzvan Oaidă, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „A fost un meci dificil”

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova:

Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat

Gigi Becali a observat că FCSB trebuia să primească al doilea penalty: „Nu că e contact. Îi rupe piciorul!” » Un expert în arbitraj îi dă dreptate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  07 Februarie 2022, 09:40

FCSB are jucatori buni si tineri. Schelet bun, musculatura buna, viteza, rezistenta si tehnica bune. Ce o trage inapoi? Cateva posturi neacoperite dar mai ales lipsa creierului, orgoliul si vanitatea.

408490457488585
Valer Oprisa  •  07 Februarie 2022, 09:06

Nu stiu ce o sa mai zica MM dupa meciul asta, dar cred ca s=a prea grabit cu sampania dupa egalul cfr de la Craiova. Nu cred ca este normal ca un membru al conducerii unei echipe (MM) sa comenteze oficial la TV ca analist o alta echipa

tristan
tristan  •  07 Februarie 2022, 08:35
Postat de Dorin Oltea Supuran pe 07 Februarie 2022, 07:20

***! Nu vezi nici o relație de joc, nici o schemă totul este la întâplare! Nu avem un executant de cornere, de lovituri libere...De ce îl lasă pe portar să degajeze el? Aproape toate degajările lui, mai ales cele lungi, ajung la adversar. În prelungirile jocului de aseară o fază emblematică despre lipsa de ECHIPĂ: era min 94 sau 95 si echipa scapă pe contra-atac pe partea dreaptă, cu Cristea. Acesta arunca mingea în careu, unde erau 3 sau 4 jucători de-ai FCSB-ului. Mingea este respinsă de apărarea adversă, dar mijlocașii FCSB-ului, erau undeva pe la 30-40 de metri!!! Veneau ăn alergare ușoară către careul advers. NU JUCĂM FOTBAL ci țurcă! Nu avem antrenor ci amator!

Cam așa joaca și va juca mereu cu marele antrenor Jiji

Vezi toate comentariile (4)
Comentează