FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Niță are cale liberă spre transfer și primește o recomandare de la o legendă: „E un adevărat stelist”

Florin Niță a fost extrem de apreciat la FCSB. foto: Gazeta Sporturilor
Florin Niță a fost extrem de apreciat la FCSB. foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 11:25

Florin Niță (32 de ani) ar putea fi transferul cu care Gigi Becali să întărească poarta FCSB-ului în această vară, după ce titularul Cristi Bălgrădean a „dezertat” și a plecat la CFR Cluj

În prezent la Sparta Praga, unde nu mai prinde însă echipa, Niță e așteptat cu brațele deschise la FCSB. Helmuth Duckadam, președintele de onoare al roș-albatrilor, a vorbit în termeni laudativi despre goalkeeper-ul dublu campion cu FCSB.

„Poți să spui cu adevărat că Florin Niță e un mare stelist, va fi întotdeauna o variantă. Când a plecat, a plecat pe bani mulți, dar a ezitat să plece.

Dacă va fi liber de contract, ar putea fi o soluție. MM Stoica și patronul știu mai multe”, a declarat Duckadam în această dimineață, la TV Pro X. 

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

Florin Niță, variantă pentru FCSB

Portarul e plătit acum cu 20.000 de euro lunar în Cehia, așa că ar pierde niște bani revenind la FCSB.

E puțin probabil să primească vreo ofertă mai bună din partea altui club și el, este, oricum, legat de FCSB și de România, cu greu a fost convins în 2018 să plece în Cehia, chiar dacă îi erau oferiți bani mai mulți.

Becali l-a forțat să plece atunci, fiind sigur că avea să dea lovitura cu Andrei Vlad, un tânăr pe care Mihai Stoica i-l recomandase drept „Messi al portarilor". Vlad a adunat de atunci mai multe gafe monumentale decât meciuri bune.

Citește și alte știri despre FCSB:

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus

FCSB. EXCLUSIV VIDEO Ce-i lipsește lui Andrei Vlad. Tibi Lung, omul care l-a crescut pe tânărul portar: „El trebuia altfel gestionat, dar va reuși la Steaua”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează