FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus

Gigi Becali trebuie să plătească doar un milion de euro pentru Andrei Chindriș +33   FOTO
Gigi Becali trebuie să plătească doar un milion de euro pentru Andrei Chindriș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 18:43

Gigi Becali este un mare admirator al fundașului central de la FC Botoșani, Andrei Chindriș (21 de ani), pe care l-ar putea aduce la preț redus. Finanțatorul Valeriu Iftime a anunțat că e dispus să scadă la preț, deși în urmă cu o lună cerea cel puțin 1,5 milioane de euro.

Aducerea lui Chindriș ar fi oportună pentru FCSB, care cel mai probabil se va despărți de fundașul central sârb Bogdan Planic (28 de ani), cu care Becali se află „la cuțite”.

Valeriu Iftime: „Dacă îmi dă un milion, îl dau și mâine”

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că i-a scăzut prețul de vânzare lui Andrei Chindriș cu 33%!

„Dacă îmi dă un milion, eu îl dau mâine, dar pe mai puțin nu îl dau. Eu am vrut un milion și jumătate pe el, dar el e jucător de un milion”, a declarat Iftime pentru Antena Sport.

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus
Andrei Chindriș (dreapta)

Gigi Becali: „Nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri”

Latifundiarul din Pipera a vorbit recent despre posibilitatea de a-l aduce pe tânărul fundaș central de la Botoșani, dezvăluind că prețul cerut de Botoșani în schimbul lui Chindriș i se pare exagerat de mare:

„O să fie greu să îl mai aduc pe Chindriș pentru că Iftime ține la preț, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri în plină criză financiară. 

Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că lor le reduc salariile, dar am peste 1 milion de euro să dau pe Chindriș, atât cât o cere Iftime pe el, corect? Dar oricum nu o să îi dea nimeni lui Iftime 1.500.000 de euro pe criza asta. O să vedeți voi!”, a declarat Gigi Becali.

GALERIE FOTO. Imagini inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Al 3-lea cel mai scump jucător all-time de la FCSB nu crede în ofertele pentru Dennis Man și Florinel Coman: „Cum să facă 10 milioane?”

FCSB. Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Cum arată acum lista salariilor: medie de play-out

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  09 Aprilie 2020, 11:17

Man si Coman bat pe la usi de La Liga si Liga USA..... Stati *** in casa ça va luati amenda, nu vedeti ca-i carantina. Va luati dupa nebunul ala care zice ça suntem nemuritori noi ortodoxii. Ce sunteti *** ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  09 Aprilie 2020, 10:48
Postat de Dan Dumitrescu pe 08 Aprilie 2020, 19:22

Ziua si vanzarea! Nu se mai opreste oierul din negocieri inchipuite si voi din a-i publica declaratiile, verbale desigur, ca el cu scrisul se impaca mai greu. Anul asta o sa ramana cu mieii nevanduti precum majoritatea ciobanilor, nu de pret ci de virus, lumea gandindu-se serios daca va mai avea bani peste doua-trei luni cand se va relua campionatul.

dute ma si bateti coasa...

steaua1986.
steaua1986.  •  08 Aprilie 2020, 20:36
Postat de nebraska_filipineza pe 08 Aprilie 2020, 19:27

ce-ti mai place sa postezi pe articolele cu becali si fcsb...ai scapat vreunul ?

Iar prostul asta cu zeci de conturi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează