FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii de la negocierile pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB: „Bă, voi sunteți copii?!”

Florin Tănase // FOTO: Imago
Florin Tănase // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 13:37 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 16:07

Giovanni Becali a vorbit despre situația în care se află Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, și despre șansele pe care acesta le are la un transfer.

Acesta a povestit că Florin Tănase a fost propus mai multor cluburi din străinătate, dar negocierile nu s-au concretizat. În plus, Giovanni Becali a dezvăluit că formații din zona arabă erau dispuse să ofere 2,6 sau 2,7 milioane de euro pentru căpitanul FCSB, dar Gigi Becali nu este de acord cu aceste sume.

Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”
FCSB
Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”

Giovanni Becali, detalii de la negocierile pentru transferul lui Florin Tănase

„Clauza de reziliere e de bun simț. Dar poate Dumnezeu vrea ca Tănase să fie lângă Gigi. Și e foarte aproape. E Incredibil! Au fost cluburi care au spus că vin, că dau 2,6 sau 2,7 milioane. Le-am zis «Bă, sunteți copii?! Nu mai încercați! Dacă dați 3, nici nu mai vorbim cu Gigi. Dacă dați 2,7, Gigi spune nu».

N-are, săracul, șansa ăsta să plece și el, dar încă nu ne-am pierdut speranța. Nu știu ce-i lipsește, Mă mir că nu am putut să-l transferăm de 3-4 ani, de când e cu noi.  Și a fost prezentat peste tot. În SUA l-am prezentat la cel puțin 3-4 echipe, în Arabia, la fel. Și în Germania, în liga a doua, dar acolo nu vrea el. Are și el preferințele lui. 

Dar cel mai bun lucru pe care l-a făcut a fost să semneze un nou contract. Exact cum i-a zis Gigi, «Prelungește cu mine. Ai 30.000 pe lună și când vine ofertă de 3 milioane, pleci». A fost foarte înțelept. Dacă era această clăuză de reziliere acum 2 ani, probabil că pleca”, a spus Giovanni Becali în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Florin Tănase așteaptă un semn de la noua conducere a lui Al Nasr

Transferul lui Florin Tănase (27 de ani) de la FCSB la Al Nasr Dubai a fost amânat din cauza unor modificări care au loc în conducerea clubului din Emirate. Reprezentanții fotbalistului speră ca arabii să transmită oferta de 3 milioane de euro în perioada următoare.

În Emirate, Florin ar fi plătit cu mai mult de un milion de euro pe an și ar ajunge astfel la un nivel salarial apropiat de acela pe care îl au Chiricheș la Sassuolo, Răzvan Marin la Cagliari sau Man la Parma. La 27 de ani, el are una dintre ultimele ocazii de a mai prinde un salariu foarte bun.

5.500.000 de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

În 17 partide în Liga 1, Tănase are 9 goluri marcate și 4 assist-uri.

VIDEO Ionuț Panțîru, despre ruptura de ligamente: „Am plâns 10 minute când mi-a spus doctorul”

Citește și: 

Darius Olaru, cu gândul doar la derby-ul cu CFR: „Un eşec ne-ar scoate complet din calcule”

Debutantul din poarta FCSB-ului l-a cucerit pe Mihai Stoica: „L-am văzut la antrenamente, 1 la 1 cu Keșeru. Foarte bine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
189875732656829
Constantin Trascu  •  16 Ianuarie 2022, 22:05

Becali vrea sa spuna ca nu merita banii Nu mai vrea sa pacaleasca lumea .Spune puscariasul Ion ca are multi oferte de unde de la spanioli la clues de capsuni

ray51
ray51  •  16 Ianuarie 2022, 20:31

Parerea mea ca acest Tanase nu poate face aproape nimic (fotbalistic vorbind) in alta parte. Este un balon umflat cu 'gura' nu cu pompa. Sa ramai baiete la 30000 de euro si zi bogdaprosti lui GB.

176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Ianuarie 2022, 18:04

Bine zice Ioan "saracul". Se dă de gol că acest sportiv e sărac cu fotbalul. În locul lui Jiji nu aș mai colabora cu Ioan Becali.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează