FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florinel Coman, antrenament alături de iubită la malul mării

Florinel Coman se pregătește alături de iubita sa +18   FOTO
Florinel Coman se pregătește alături de iubita sa

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 11:28

Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga), fotbalistul celor de la FCSB, se pregătește și în perioada în care Liga 1 este suspendată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Acesta a ieșit alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, langă Marea Neagră, pentru a efectua diverse exerciții fizice, deși autoritățile recomandă în această perioadă evitarea ieșitului din locuințe.

Florinel Coman, FCSB, rămâne în formă

Ioana Timofeciuc
+14 FOTO

Gigi Becali, patron FCSB: „Bag echipa în carantină”

Deși în România e stare de urgență, iar oamenii trebuie să stea în casă, cât mai izolați de alte persoane, Gigi Becali a anunțat că jucătorii de la FCSB vor intra în carantină la baza echipei de la Berceni și vor începe antrenamentele.

În acest moment, Liga 1 este suspendată din cauza pandemiei de coronavirus și nu se știe când se va relua.

Cred că bag echipa în carantină! Mut jucătorii și staff-ul la baza de la Berceni. O să alerge pe acolo pentru că nu poți să faci mișcare într-o cameră de apartament. Bag echipa două săptămâni în carantină și va fi precum un cantonament. Fiecare va sta în camera lui pentru că avem destule”, a declarat Becali.

Citește alte știri despre FCSB:

FCSB // Le dă Gigi Becali banii înapoi? Condiția pusă de finanțatorul roș-albaștrilor

Gigi Becali a explicat de ce s-a consultat cu Florin Tănase: „Dacă mai era activ, cu el vorbeam primul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1461177693935533
Sorin Gane  •  28 Martie 2020, 21:06

MAMA CIT-A PORTBAGAJUL - AI BAGA-N CARANTINA TOATA STEAUA , CU REZERVE CU TOT

masterss123
masterss123  •  28 Martie 2020, 20:08

Mai terminati mai baieti cu piticania asta borata. Daca o vedeti in realitate nu mai e nicio bomba. O pitica cu curul mare si cu botox din cap pana in picioare. Ce draq sa i ceri lui Coman... sa lase mai bine tutunul ..si sa joace fotbal.

189254898748309
Claude SH  •  28 Martie 2020, 17:42

Sa nu fim rai, tipa arată bine, e tânără, are niște bidoane mari în spate de parca ai vrea să-i faci multe lucruri bune :))) apropo... a anunțat-o Florinel ca are salariul tăiat pe jumătate? Oricum ai lua-o Florinel nu trebuie sa facă nazuri e o tipa bună pentru el, visa el acum vreo 5-6 ani o viata ca aceasta în comunitatea lui tuciurie? Eu cred ca nu. Asa ca Florinele draga, bucură-te de viata, pompează cât poți la ea, ca sunt destule pe toate gardurile! Mai ales dacă ajungi într-un campionat puternic vei vedea, opțiuni sunt la greu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează