FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a explicat de ce s-a consultat cu Florin Tănase: „Dacă mai era activ, cu el vorbeam primul!”

Gigi Becali le-a înjumătățit jucătorilor de la FCSB salariile până în septembrie
Gigi Becali le-a înjumătățit jucătorilor de la FCSB salariile până în septembrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 20:34

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, i-a luat apărarea lui Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv), căpitanul formației roș-albastre, despre care spune că a făcut tot posibilul să apere interesele colegilor lui în legătură cu înjumătățirea contractelor.

Era normal să vorbesc cu Florin Tănase, pentru că băiatul era căpitanul echipei. Cu cine ați fi vrut voi să discut? Dacă Pintilii mai era jucător activ, era și căpitanul echipei și să fiți siguri că vorbeam primul cu el. Tănase chiar s-a luptat ca să le fie bine tuturor din lot.

L-am înțeles, nu m-am supărat și să știți că am încercat să fac și cum mi-a zis și el, dar decizia mea deja era luată. Este adevărat că am vrut să le reduc salariile cu 50 la sută pentru un an, dar Tănase mi-a transmis că este mai bine dacă găsesc o soluție mai bună, și așa am decis să le reduc salarile doar până la toamnă”, a spus Becali, potrivit Prosport.

Florin Tănase a acuzat Gazeta

Deși patronul Gigi Becali a confirmat dezvăluirile Gazetei Sporturilor, recunoscând conflictul de pe Whatsapp și faptul că nu toți jucătorii au vrut să-l urmeze pe Tănase (DETALII), „decarul” FCSB are altă variantă. Consideră că e acuzat pe nedrept și vede interese obscure la mijloc: 

„De aici și până a scrie, însă, că am fost numit trădător de către coechipieri, este cale lungă. În plus, este o ofensă extraordinară adusă mie de către un ziar care ar trebui să fie respectabil.

Este păcat să văd cu anumiți jurnaliști, care probabil acționează la comanda unor persoane cu diferite interese, își permit să publice asemenea articole mincinoase, care aduc atingere demnității mele”, a scris Tănase pe Facebook.

„Eu am vorbit și mi-am dat seama că am jucători de mare caracter. Nu toți! Să vedem. Primul care a acceptat, iar pentru asta din toată inima mea îl respect și îi mulțumesc, a fost căpitanul Florin Tănase. Am vorbit cu el și a zis « Da, nea Gigi, eu semnez!».
 

Ceilalți... că fac, că dreg, ce vorbeau ei pe grup. Tănase a zis «Nea Gigi, eu am promis. Ăia văd că nu știu ce fac, că vals tango. Eu vin. Am promis, mâine vin și semnez»”

Gigi Becali

VIDEO / FCSB, gata să dea prima lovitură » Înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean poate veni GRATIS la vară

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Impresarul lui Bogdan Planic îl avertizează pe Gigi Becali: „Dacă faci asta, Man și Coman pleacă GRATIS”

Surse de la FCSB dezvăluie o formulare șocantă din noile acte: „E posibil să fie suspendat și sezonul următor!” » Ce măsuri a luat Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  28 Martie 2020, 01:04

Daca era activ Panțîru, poate il intreba si pe el. Dar fiind pasiv...

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  27 Martie 2020, 23:25

Mutra lui Tanase spune ca este un om de nimic , *** care pacaleste fotbalul , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  27 Martie 2020, 21:56
Postat de valyomanid4 pe 27 Martie 2020, 21:06

Ati inteles ? Tase nu e numai cureaua de transmisie( Geambasu) a lu' Becali , e si roata de rezerva !..:)))))

Nea capsunica ...tu esti in spania ...ai vazut vreun om virusat ??? sau ceva din sursa sigura ??? nimeni nu a vazut nimic

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close