FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Le dă Gigi Becali banii înapoi? Condiția pusă de finanțatorul roș-albaștrilor

Gigi Becali vrea să înjumătățească salariile la FCSB până în septembrie 2020
Gigi Becali vrea să înjumătățească salariile la FCSB până în septembrie 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 22:15

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, a dezvăluit care este condiția ca jucătorii roș-albaștrilor să primească banii pe care îi vor pierde în următoarele 6 luni, după înjumătățirea contractelor, cauzată de pandemia de coronavirus.

„Banii ăștia nu sunt pierduți, e ca și cum i-ar fi pus la bancă. E și un fel de motivație. Dacă o să se califice în cupele europene, la prima calificare, toți banii care vin, se duc la ei. Dacă duc echipa în Europa, o să-și ia banii din urmă, nu-i pierd, trebuie să facă performanță”, a spus Becali, potrivit TV Digi Sport.

Gigi Becali vrea să înjumătățească salariile la FCSB

Gigi Becali plănuiește reducerea la jumătate a tuturor salariilor. Unii dintre fotbaliști au semnat deja. Clubul a scris în noile contracte că măsura era inevitabilă, întrucât e posibil să fie anulată și stagiunea 2020-2021 din Liga 1.

Federația și Liga Profesionistă de Fotbal au creat un plan pentru reluarea sezonului pe care l-a întrerupt coronavirusul, Becali are dubii că ar mai putea fi disputată stagiunea care urmează, 2020-2021. El i-a presat pe jucători să accepte scăderea salariilor cu 50 la sută.

Planul îi cuprinde pe toți fotbaliștii din lot, însă doar unii au fost de acord, deocamdată, să semneze noi contracte cu bani de două ori mai puțini.

VIDEO / FCSB, gata să dea prima lovitură » Înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean poate veni GRATIS la vară

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a explicat de ce s-a consultat cu Florin Tănase: „Dacă mai era activ, cu el vorbeam primul!”

Impresarul lui Bogdan Planic îl avertizează pe Gigi Becali: „Dacă faci asta, Man și Coman pleacă GRATIS”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  28 Martie 2020, 06:21
Postat de bufnila pe 28 Martie 2020, 02:33

la cate tepe a dat el jucatorilor chiar cred astia ca o sa-si vada banii? Sa nu mai spun ca FCSB nu se mai califica in nicio grupa europeana pentru tot restul existentei ei.

zimi O TEAPA care o poti dovedi!

bufnila
bufnila  •  28 Martie 2020, 02:33

la cate tepe a dat el jucatorilor chiar cred astia ca o sa-si vada banii? Sa nu mai spun ca FCSB nu se mai califica in nicio grupa europeana pentru tot restul existentei ei.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  28 Martie 2020, 02:28

Asta a devenit problema nationala nr.1: se alege praful de fcsb, clona ciobanului. Restul nu conteaza, gsp vorbeste numai de el. Mai lasati-ne cu prostanacul asta bigot si scrieti articole interesante despre sport, orice sport, ca doar va numiti gazeta sporturilor si nu gazeta fcsb-ului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează