FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, escapadă în zi de Cupă! Cum a fost surprins fotbalistul de la FCSB

Florinel Coman (22 de ani) s-a relaxat pe Valea Prahovei alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc (22 de ani). +49   FOTO
Florinel Coman (22 de ani) s-a relaxat pe Valea Prahovei alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 21:46 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 09:44

Florinel Coman (22 de ani) s-a relaxat pe Valea Prahovei alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc (22 de ani).

Florinel Coman încearcă să uite de scandalul în care a fost implicat, în momentul în care a fost prins de polițiști depășind viteza legală și fără un permis de conducere valid. Cum FCSB nu s-a calificat în „sferturile” Cupei, fotbaliștii liderului au primit o scurtă vacanță din partea staff-ului condus de Toni Petrea. 

Florinel Coman, vacanță la munte

Florinel Coman „a dat o fugă” la Bușteni, alături de partenera lui. Cei doi au vizitat Mănăstirea Caraiman și au profitat de zăpada de la munte. Ioana a postat imagini din vacanță pe Instagram.

+45 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Sabotat de Becali pentru că e impresariat de Anamaria Prodan?! Ipoteză surprinzătoare despre un fost titular de la FCSB: „Era titular la naţională şi deodată nu mai e nimic!”

Gigi Becali, în război cu toată lumea pentru noul stadion al celor de la FCSB: „Cine îşi permite să facă asta are dosar penal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
dobrin
dobrin  •  03 Martie 2021, 15:10
Postat de p____n pe 03 Martie 2021, 08:39

Evident că Gigi îl peria pe Coman și îi dădea tot felul de asigurări, promisiuni și avantaje financiare, pt că Gigi (prin infractorii din preajma sa) i-a făcut rost de acel carnet. De aceea și garanta pt autenticitatea sa. Coman, cel care teoretic a dat examenul, nu știa dacă e bun permisul și îl suna pe Gigi să verifice. :)) #AutoritățileDorm

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  03 Martie 2021, 09:52

Daca Coman ar avea ambitia lui Banel Nicolita, poate s-ar alege ceva de el. Insa.....cine stie?

mario78a
mario78a  •  03 Martie 2021, 09:01

Știi cum se încurcă puiul în lână? Intră în lână și nu mai știe cum să iasă” citat G.B , deci ai grija Florinele tata!!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează