FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalist „urecheat” de impresar pentru că nu s-a dus la FCSB: „A rămas în coadă de pește”

Impresarul Florin Vulturar îl critică pe Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani, pentru faptul că nu a acceptat oferta celor de la FCSB
Impresarul Florin Vulturar îl critică pe Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani, pentru faptul că nu a acceptat oferta celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 19:22 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 20:53

Impresarul Florin Vulturar îl critică pe Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani, pentru faptul că nu a acceptat oferta celor de la FCSB, club care și-a manifestat public interesul pentru serviciile sale în ultimul an și jumătate.

„Nu există nicio discuție în momentul de față pentru Chindriș. Eu nu sunt impresarul lui oricum, doar am fost mandatat să reprezint clubul. A pierdut trenul. Nu neapărat cu Belgia. Și când a făcut domnul Becali oferta pentru el… a rămas așa, în coadă de pește”, a declarat Vulturar în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Valeriu Iftime: „95%, Chindriș nu merge la FCSB”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, spune că Andrei Chindriș este decis să plece în străinătate, întrucât nu mai vrea să continue în Liga 1.

„Andrei are o ofertă de afară. A spus că nu pleacă până nu găsește o ofertă bună din străinătate. Din punctul meu de vedere, 95% direcția FCSB este închisă pentru Chindriș. Vrea să plece afară, nu în România”, a declarat Iftime pentru GSP.ro.

Fotbalist „urecheat” de impresar pentru că nu s-a dus la FCSB: „A rămas în coadă de pește”

1,1 milioane de euroeste cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt

57 de meciuria jucat Chindriș la FC Botoșani, doar în Liga 1

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ofertă de ultimă oră pentru Olimpiu Moruțan: „E dintr-un campionat foarte bun al Europei! Discuția e concretă”

Transferul la FCSB i-a deraiat cariera! Regretul unui fost golgheter al Ligii 1: „Antrenorul știa că sunt cel mai bun, dar patronul nu mă plăcea!” » Incredibil ce face acum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
161617185646735
Madalin Gelu  •  04 Ianuarie 2021, 23:02

Numai FCSB e in ROMANIA cine sunt ăștia ca cine a ajuns acolo a fost umilit mai arătați voi o echipă SERIOASA in EUROPA unde dictează patronul ii spune cineva lui KLOPP sau lui MOURINHO pe cine sa bage in teren hai sa fim realiști fotbaliștii cu coloana vertebrală și caracter puternic nu au ce sa caute la o echipă ca asta PE BUNE fără suparare ce nu se poate transfera direct afara fără să joace la alta echipa in tara

balaur
balaur  •  04 Ianuarie 2021, 22:21
Postat de pigforever2 pe 04 Ianuarie 2021, 21:26

Asta este contul meu, nu e nicio clona. Trebuie sa ai o anumita statura ca sa tastezi cu pigforever...Iosif nu are de ce sa ma copieze pentru ca nu am avut tangente pe digi si pe blog prea putin. Asa ca, mai incearca!

pai sunteti amandoi gigisti si la fel de prosti :))

roja_azul76
roja_azul76  •  04 Ianuarie 2021, 22:01
Postat de luciann pe 04 Ianuarie 2021, 21:43

CTR+ALT+O...pentru play-out...

:))) Buna asta!:)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează