FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2022 12:33 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 14:26

După accidentarea lui Iulian Cristea (27 de ani), FCSB este nevoită să caute un fundaș central. Și a găsit un fotbalist care in ultimul sezon a jucat de 29 de ori ca mijlocaș!

Fundașul accidentat în Muntenegru – România ar putea lipsi 6 luni, iar FCSB mai are doi jucători care pot evolua pe acest post: Denis Haruț și Dragoș Nedelcu.

În sfârșit, pleacă Florin Tănase? Ofertă concretă pentru căpitanul FCSB + Gigi Becali confirmă negocierile
FSCB
În sfârșit, pleacă Florin Tănase? Ofertă concretă pentru căpitanul FCSB + Gigi Becali confirmă negocierile

Gigi Becali a găsit fundaș pentru FCSB: Mihai Lixandru

Într-un dialog cu GSP, Gigi Becali a spus că pe lângă Haruț mai are două variante interne pentru postul de fundaș central: Ovidiu Popescu, cel care a jucat pe mai multe posturi la FCSB, și Mihai Lixandru, care aparține de FCSB dar a fost împrumutat în acest sezon.

„Eu mă interesez de fundași, dar aduc doar gratis. Știți politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruț și Ovidiu Popescu. Și o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).

 A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem. Am întrebat unde e împrumutat și am zis să vină înapoi, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!
Mihai Lixandru // FOTO: Imago

Cine e Mihai Lixandru: 29 de meciuri, doar unul ca fundaș central

Crescut la juniorii celor de la FCSB, Mihai Lixandru (21 de ani) este un mijlocaș defensiv, care poate evolua și ca fundaș central. A mai fost împrumutat de-a lungul anilor la Viitorul Tg. Jiu, Gaz Metan și CS Mioveni.

În acest sezon, la Gaz Metan și CS Mioveni, Lixandru, care măsoară 1,84 m, a strâns 30 de partide (29 în Liga 1 ș una în Cupă), reușind un gol. În cele 29 de partide jucate în Liga 1, Mihai Lixandru a bifat doar una ca fundaș central.

La Gaz Metan a bifat 17 partide și a fost folosit ca mijlocaș central, mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. La CS Mioveni a fost folosit în 12 partide, și doar într-una jucat ca fundaș central. Meciul în care a fost folosit ca apărător a fost etapa a 30-a din Liga 1, pe 5 martie, cu UTA, 1-2.

250.000 de euroe cota lui Mihai Lixandru

Ce spunea Flavius Stoican în 2021: „Lixandru poate ajunge un fundaș de top”

În 2021, Stoican, care îl antrena pe Lixandru la Viitorul Tg. Jiu, îl lăuda pe fotbalist și îi spunea lui Gigi Becali că este o variantă excelentă pentru postul de fundaș central.

„Este o soluţie bună pentru noi şi chiar i-aş sugera lui Gigi Becali să nu mai caute un alt fundaş central, pentru că îl are în curtea proprie. Lixandru este jucătorul FCSB-ului şi are calităţi excelente. Dacă îşi vede de treabă poate ajunge un jucător de top”,  spunea Flavius Stoican în iarna lui 2021.

VIDEO Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”

Mihai Stoica îl contrazice pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB: „L-am urmărit și știu ce zic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
Delia29
Delia29  •  06 Iunie 2022, 17:40

Lixandru e mai mult fundas stânga, dar cum l-a pus pe Cristea fundas din mijlocas, foarte bine poate sa implementeze treaba. Mult succes Gigi si Meme, lucrati bine! Țineți-o tot așa!

cri5ti
cri5ti  •  06 Iunie 2022, 17:14

pana se dezmeticeste... e ratata calificarea în grupele Conference și la 15 puncte de lider... în fiecare an s-a pierdut campionatul din primele etape( cu excepția de acu 2 sezoane parca.. când în iarna erau lideri) . iar apoi au tot recuperat.. dar e greu sa fii tot timpul în dezavantaj și sa recuperezi...

dobrin
dobrin  •  06 Iunie 2022, 16:37

Gata, acum stim inlocuitorul lui Chiriches de la nationala :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează