FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Sunt dezamăgit de Edi Iordănescu” » Primul nume important din fotbal care îl critică pe antrenor după plecarea de la FCSB

Edi Iordănescu a fost criticat de Gabi Balint pentru decizia de a pleca de la FCSB / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu a fost criticat de Gabi Balint pentru decizia de a pleca de la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 22:08 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 23:06

Gabi Balint (58 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, e primul nume important din fotbal care îl critică pe Edi Iordănescu pentru plecarea de la FCSB. Balint consideră că Edi a renunțat cu mult prea multă ușurință la contractul său, dar și la clauza de 500.000 de euro setată inițial în contract.

Forțat de Gigi Becali să renunțe la contractul său, Edi Iordănescu a beneficiat de o susținere masivă din partea oamenilor din fotbalul românesc. Totuși, Gabi Balint nu e pe deplin de acord cu decizia lui Edward Iordănescu de a părăsi clubul.

Edi Iordănescu a continuat disputa cu Becali: „Un singur lucru m-a deranjat foarte tare”
FCSB
Edi Iordănescu a continuat disputa cu Becali: „Un singur lucru m-a deranjat foarte tare”

Gabi Balint: „Sunt dezamăgit de Edi Iordănescu!”

Sunt dezamăgit de Edi. Țin foarte mult la Edi. Îi apreciez și prețuiesc familia. De data asta, pe mine m-a dezamăgit. Dar asta nu înseamnă că îi voi purta pică în continuare. 

L-am lăudat, am spus că e un băiat cu principii, că a știut cum să-și facă clauza, dar apoi a renunțat atât de ușor...Sincer, mă gândeam că va renunța. A renunțat pentru că e în cărți pentru echipa națională sau pur și simplu n-a mai putut să continue?”, s-a întrebat Gabi Balint, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Edi avea o clauză normală. Ce vrea Gigi Becali? Eu am sperat că poate se vor îndrepta niște lucruri în fotbal
- Gabi Balint

Edi Iordănescu: „Nu am discutat cu absolut nimeni despre echipa națională”

Ulterior, Edi Iordănescu a intrat în direct și a negat că plecarea sa de la FCSB ar avea legătură cu o ipotetică ofertă de la echipa națională: „Nu am discutat cu absolut nimeni despre echipa națională”, a spus fiul Generalului Iordănescu. 

Edi Iordănescu a continuat disputa cu Becali: „Un singur lucru m-a deranjat foarte tare”

Interminabilele discuții născute în jurul plecării lui Edi Iordănescu de la FCSB au continuat și luni seara, la capătul unei zile în care conflictul mocnit de la clubul lui Gigi Becali a ținut capul de afiș în fotbalul românesc. Edi Iordănescu a ținut să intre în direct la TV pentru a lămuri care a fost adevăratul motiv pentru care n-a mai continuat la clubul din Berceni.

„Vreau să subliniez următorul lucru: voi sta departe de ieșiri în presă, de ieșiri în public. Vreau să închid acest subiect pentru totdeauna. Mi se pare că unele lucruri nu sunt clare. În primul rând, subliniez faptul că nu mi-am dorit să plec de acolo. M-am atașat de tot, de oameni, de locul de muncă. Nu încape în discuție că îndepărtarea mea a avut loc cu partea sportivă, știu foarte bine ce discuții am avut. Ne ascundem după degete dacă nu recunoaștem realitatea.

Am acceptat că un om poate face tot ce vrea cu societatea dânsului. Dar mi-a făcut o promisiune clară. Nu am nicio problemă cu reacțiile dânsului, chiar dacă m-au deranjat. Aș fi acceptat multe prezențe ale dânsului în spațiul public, dar m-a deranjat foarte tare când a spus public că face ceva pe contractul meu. Am luat-o personal, fiind vorba de promisiunile pe care le-a făcut. Înseamnă că nu dai doi bani pe ce am vorbit.

Ne-am făcut niște promisiuni. A fost un răspuns umilitor. Mi-am văzut de treabă, apoi au urmat acele mesaje. Au fost lucruri jignitoare, pe care le-am luat personal”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit sursei citate. 

VIDEO Edi Iordănescu, declarații despre ruptura cu FCSB: „Am vrut să-i arăt că nu se poate juca mereu cu destinele oamenilor”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali

Edi Iordănescu a continuat disputa cu Becali: „Un singur lucru m-a deranjat foarte tare”

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Noiembrie 2021, 09:36

Plecarile de la CFR si de la FCSB imi arata ca mezinul Iordanescu alearga mai mult dupa imagine decat dupa performanta sportiva si asta imi lasa un gust amar. Mai ales ca peste tot unu singur nu este vinovat: el!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează