FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un jucător se desparte de FCSB! Fotbalistul va evolua în Cipru

Gabriel Simion, între Moruțan și Iulian Cristea 
Foto: Arhiva GSP
Gabriel Simion, între Moruțan și Iulian Cristea Foto: Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 11:19 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 11:46

Gigi Becali continuă curățenia la FCSB. După Buziuc, Filip, Alexandru Stan și Robert Ion, vicecampioanei României se va despărți și de Gabriel Simion (23 de ani, mijlocaș).

Venit la FCSB vara trecută după ce a fost împrumutat la Astra Giurgiu, Gabriel Simion nu a reușit să se impună ca titluar la formația roș-albastră și va pleca sub formă de împrumut la Aris Limassol, formație care a promovat în prima ligă din Cipru,  anunță Prosport.

Mijlocașul central ar fi părăsit deja cantonamentul roș-albaștrilor chiar înainte de amicalul disputat de elevii lui Todoran în compania Chindiei Târgoviște, câștigat de aceștia cu 3-1.

750de mii de euro este cota lui Simion, potrivit transfermarkt.

Încă un jucător se desparte de FCSB! Fotbalistul va evolua în Cipru
Gabriel Simion, evoluând pentru FCSB

Umilit la ultimele meciuri la FCSB

FCSB a luat decizia să renunțe la serviciile lui Gabriel Simion în această vară, deoarece Gigi Becali nu l-a mai dorit la echipă și chiar l-a umilit la ultimele meciuri jucate de formația roș-albastră în sezonul precedent.

Fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Steven Gerrard a fost înlocuit la meciul FCSB – CFR Cluj după doar 30 de minute petrecute pe teren, deoarece mijlocașul central făcuse o eroare gravă.

23de apariții în toate competițiile a avut Gabriel Simion în tricoul FCSB-ului în sezonul 2020-2021

Mijlocașului defensiv îi expiră contractul cu gruparea din capitala României anul viitor.

Citește și alte știri despre FCSB

Contre între FCSB și Rapid » Săpunaru îi răspunde lui Gigi Becali

Situație de neînțeles la FCSB: nici nu joacă, nici nu pleacă » Becali a refuzat o ofertă care îi putea aduce 1 milion de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tinn
tinn  •  05 Iulie 2021, 13:25
Postat de alexandru_popescu pe 05 Iulie 2021, 12:24

E impresariat de Anamaria, din cauza asta i s-a făcut vânt. Păcat de el, avea talent și semăna cu Xavi, dar nu poți juca la FCSB când ești sub contract cu dușmanul

N-a prea rupt gura târgului. Să vedem în Cipru ce mare scofala face

Berceni
Berceni  •  05 Iulie 2021, 13:23

Nici n-am auzit de chimion asta

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  05 Iulie 2021, 12:24

E impresariat de Anamaria, din cauza asta i s-a făcut vânt. Păcat de el, avea talent și semăna cu Xavi, dar nu poți juca la FCSB când ești sub contract cu dușmanul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează