FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 1-0

Mihai Teja: „Dacă aveam 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni”

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a tras concluziile la finalul înfrângerii cu FCSB, 0-1.
Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a tras concluziile la finalul înfrângerii cu FCSB, 0-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 22:47 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 22:56

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a tras concluziile la finalul înfrângerii cu FCSB, 0-1.

Toate detaliile despre meciul FCSB - Gaz Metan 1-0, AICI

Suntem dezamăgiți. Nu meritam niciodată să pierdem. Am jucat bine, îi felicit pe băieți. Am spus tot timpul că FCSB are jucători prin care poate să facă diferența. Le-am spus fotbaliștilor mei să nu ne relaxăm, pentru că vor fi probleme. 

Totuși, dacă era 3-0 la pauză pentru noi, nu se supăra nimeni. N-avem personalitatea necesară pentru a juca la un nivel mai înalt. Am pierdut prea ușor mingi, însă în repriza a doua n-am mai pus probleme. Păcat, se puteau lua și 3 puncte în această seară.

Nu trebuie să mai facem aceste greșeli, să luăm gol pe final. Cu siguranță vom evolua în play-out. Dacă vom arată mai bine, vor veni și victoriile”, a declarat Teja la Telekom Sport.

„Am petrecut 6 luni frumoase la FCSB, iar eu cred că am făcut lucruri bune în acea perioadă, chiar dacă nu am luat titlul. Nu vreau să vorbesc prea mult despre FCSB. M-aș bucura să termin pe 7 cu Gaz Metan, să ne batem la cupele europene”
- Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

„Eu zic că e o victorie muncită. Contează cele 3 puncte, important e să câștigăm fiecare partidă. Fiecare își dă viața pe teren și mă bucur de faptul că suntem o echipă. Eu zic că patronul e foarte mulțumit pentru victorie. Toate echipele își dau viața contra noastră, nu e ușor să faci spectacol. Trebuie să ai și puțină șansă într-un meci, contează să câștigi, nu ocaziile. Noi nu ne uităm la CFR, va veni meciul cu ea și vom vedea atunci cine e mai bun”
- Olimpiu Moruțan, mijlocaș FCSB

Clasament Liga 1

Victor Becali, la GSP Live: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - Gaz Metan:

Imagini dure » Miron, tăiat cu crampoanele! Stoperul lui FCSB a început să sângereze

Managerul Gigi » 3 posturi modificate dintr-o lovitură! Schimbare surprinzătoare la FCSB

Toni Petrea, un car de nervi după ce apărarea lui FCSB a fost făcută șah-mat! Faza primei reprize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  08 Martie 2021, 11:11

Penalti clar pt GAZ Metan Miron il trage de doua ori de tricou pe atacantul celor de la gaz metan.Adica il trage prima data vreo trei secunde si apoi se impiedica de Vlad si in cadere il mai trage odata si il doboara.Angheluta penibil ,ca de obicei, incearca sa ajute FCSB afirmand ca nu a fost.Se face ca nu vede a doua tinere.Voi nu ziceti nimic! De ce va mirati cand va zicem ca sunteti partinitori scriind mereu in favoarea FCSB?

1301814463227492
Vladuca Gheorghe  •  08 Martie 2021, 08:33

Dacă era 3-0 pentru Gaz Metan, nu se supara nimeni, într-adevăr, cum poate spune așa ceva antrenorul, cred că a văzut alt meci, deoarece FCSB nu a jucat nimic tot meciul și eu țin cu ei....

greenarrow
greenarrow  •  08 Martie 2021, 00:35

*** *** *** de la gaz metan medias au pierdut tur-retur cu vitan barzesti in liga 1. numai pentru asta si ar merita desfiintati de urgenta. cum bah sa pierzi in situatia asta tur-retur cu vitan barzesti? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează