FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 1-0

Toni Petrea și-a explicat izbucnirea nervoasă din prima repriză: „Tocmai asta n-am făcut!” + De ce a dispărut Crețu din echipă

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 23:06

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat victoria echipei sale cu Gaz Metan, scor 1-0. 

„Nu am reușit să ne creem multe situații de gol, am întâlnit o echipă bine organizată, foarte agresivă. Am fost destul de imobili în jumătatea adversă, de aici poate lipsa ocaziilor clare de a marca. Nu am avut luciditatea necesară de a înscrie. Mai avem 4 meciuri foarte dificile, trebuie să fim foarte bine pregătiți. Ne gândim în primul rând la meciul următor, cu UTA”, a spus Petrea la microfonul DigiSport.

Toni Petrea, despre...

... faza în care a cedat nervos în prima repriză: „În timpul meciului mai apar situații de genul ăsta, de iritabilitate. Sunt momente tensionate din joc, nu cred că s-a exagerat foarte tare. Am fost un pic supărat, am discutat pe tema asta, de apariția jucătorilor în careu pe centrări și tocmai acest lucru nu am făcut, am lăsat jucător nemarcat și ei au avut o ocazie foarte mare de a marca”.

... schimbarea lui Oaidă cu Ante Vukusic: „Oaidă luase și cartonaș galben, ne gândeam să aducem ceva în jocul nostru ofensiv și nu am mai așteptat pauza. Nu am vrut să risc să rămânem în 10, făcuse deja un fault după ce a primit cartonaș. Toată lumea are așteptări mari de la Vukusic, nu este așa ușor să se integreze în echipă. Are nevoie de timp, sunt mulțumit de el, de ce a încercat să facă, de dăruirea pe care a arătat-o. E adevărat că nu a avut foarte multe realizări, dar ca atitudine sunt mulțumit de el. El a venit pe parcurs la noi, nu a fost pregătit din punct de vedere fizic și cred că încă mai avem de așteptat până va putea juca un meci întreg”. 

... de ce nu mai înscrie FCSB la fel de mult: „Problema este că în prima parte a sezonului am surprins un pic adversarii prin mobilitatea noastră în teren și viteza de joc, astfel am reușit să marcăm destul de multe goluri. Cred că în perioada de iarnă echipele s-au pregătit mult mai bine, noi nu am mai găsit la fel de ușor drumul către poartă. Ne bazăm mult pe Tănase, e golgheterul echipei, sper ca și ceilalți jucători să se ridice la nivelul pe care îl dorim și în urma evoluțiilor lor bune rezultatele noastre să fie pe măsură”. 

...dispariția din echipă a lui Vali Crețu: „Crețu se antrenează, e în lot, dar în ultima perioadă am considerat să îl folosesc ca fundaș dreapta ori pe Haruț ori pe Ovidiu Popescu. Vom vedea pe parcurs cum se vor descurca cei 3 care vor juca pe această poziție”.

Clasament Liga 1: FCSB, din nou lider

Mai multe știri despre FCSB - Gaz Metan:

FOTO N-a văzut 3 penalty-uri în FCSB-Gaz Metan! Iulian Călin, prestație castastrofală pe Arena Națională

Managerul Gigi » 3 posturi modificate dintr-o lovitură! Schimbare surprinzătoare la FCSB

Toni Petrea, un car de nervi după ce apărarea lui FCSB a fost făcută șah-mat! Faza primei reprize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
279602929186838
Billy Bilciurescu  •  08 Martie 2021, 13:50

MULȚUMIM CĂ EXIȘTI TONI PETREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1731885997060900
Niculae Petre  •  08 Martie 2021, 10:26

Asta este antrenorul perfect pentru Jiji,nu iese din cuvantul lui.Oare nu vede ca echipa nu joaca nimic,iar uni jucatori sunt petarde.Decat sa bagi petardele astea mai bine promovati juniori.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  08 Martie 2021, 08:36

De fapt Anton Petrea... nicidecum Toni Petrea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează