FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a răbufnit, în direct la TV: „Bă, nu puteți să vă luați de mine!”

Gigi Becali își dorește ca FCSB să poată evolua pe noul stadion din Ghencea +8   FOTO
Gigi Becali își dorește ca FCSB să poată evolua pe noul stadion din Ghencea

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 07:19

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, consideră că echipa sa are dreptul să joace pe noul stadion din Ghencea, în ciuda părerilor vehemente care vin din partea reprezentanților CSA Steaua.

„Am adus 300 de milioane de euro în țara asta, de când sunt în fotbal. Am plătit la statul român peste 200 de milioane de euro taxe și impozite. 

Bă, nu puteți să vă luați de mine! Am tot dreptul să joc în Ghencea, mai ales că este un stadion construit din bani publici”, a declarat Becali, conform digisport.ro.

Fanii FCSB l-au convins pe Gigi Becali

Florin Talpan și ultrașii CSA Steaua susțin că FCSB nu poate disputa meciuri pe noua arenă din cauza proceselor în care cele două părți sunt implicate. Recent, Gheorghe Mustață, lider din fosta peluză Nord, l-a făcut pe Becali să reevalueze situația.

„Avem un avocat foarte bun care se ocupă de această ligă a suporterilor. Cu siguranță vom face demersurile necesare către Ministerul Sportului și către Ministerul Dezvoltării. Nu poate să intervină nimeni. Noi avem un conflict cu Steaua, cu secția de fotbal. Nu cu MApN”, a declarat Mustață.

VIDEO Cum arată stadionul Ghencea

FOTO Imagini noi din Ghencea: au fost montați turnicheții

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, vehement după ultima decizie din România: „Am început să vorbim singuri, unii și în somn. E inutil!”

Jucătorii de la FCSB care l-au uimit pe MM Stoica în baza din Berceni: „Mi-a zis: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă!». M-am dus și eu acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mario78a
mario78a  •  29 Mai 2020, 16:05

"La Ghencea proprietar e ministerul Apărării. CNCD doar le construieşte, decizia o iau proprietarii.

romeverest
romeverest  •  29 Mai 2020, 15:36
Postat de menuts pe 29 Mai 2020, 14:23

Armata nu e proprietar, amice, doar administrator. Ceea ce înseamnă că dacă vine cineva cu banii, inclusiv eu sau tu, poate sa închirieze stadionul dacă nu e deja închiriat.

Ok..... ai spus foarte bine !! Poate, dar nu este obligata de nimeni !! Cum aia de la Steaua “il iubesc” atat de mult pe ciobanul fardat, nu vor putea sa-i inchirieze stadionul pentru ca vor gasi tot felul de evenimente care sa se desfasoare pe acel stadion in zilele in care Fcsb-ul joaca in Bucuresti !! Daca echipa particulara a lui Becali ar reusi sa joace pe acest stadion, ar insemna ca joaca in deplasare la cea mai mare adversara intrucat adevaratii suporteri stelisti ii a face viata cat se poate de grea !! Becali nu cred ca ar risca acest lucru !! Simplu !!

menuts
menuts  •  29 Mai 2020, 14:23
Postat de romeverest pe 29 Mai 2020, 11:49

Cand furi o echipa pe nimica toata si ajungi mare patron, trebuie sa iti asumi si anumite riscuri !! Echipa devine una particulara, fara palmares si fara stadion. In acest mod ajungi sa joci pe la Giurgiu, Pitesti, Chijna sau Voluntari. Nu iti ramane decat sa inchiriezi stadioane de la proprietarii acestora, asa cum face acum cu Arena Nationala pe care o inchiriaza de la Primaria Capitalei. In Ghencea nu poate juca intrucat proprietarul nu doreste sa inchirieze aceasta arena aceluia care i-a furat echipa !! Nimeni nu este obligat sa se inchine in fata ciobanului fardat !! Simplu !!

Armata nu e proprietar, amice, doar administrator. Ceea ce înseamnă că dacă vine cineva cu banii, inclusiv eu sau tu, poate sa închirieze stadionul dacă nu e deja închiriat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează