FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, vehement după ultima decizie din România: „Am început să vorbim singuri, unii și în somn. E inutil!”

Mihai Stoica contestă decizia luată de Ministerul Sănătății și LPF // Sursă foto: GSP
Mihai Stoica contestă decizia luată de Ministerul Sănătății și LPF // Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 06:58

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv FCSB, nu este de acord cu măsura ca echipele din România să rămână în continuare în cantonament.

Oficialul roș-albaștrilor a făcut o paralelă între situația din Cehia, unde echipele nu sunt obligate să fie complet izolate, și cea din țara noastră: „Cehia are tot sub o sută de decese la milion. Ca noi”.

Mihai Stoica, director sportiv FCSB: „Cantonamentul prelungit este inutil!”

„Din fericire, România are sub o sută de decese cauzate de COVID-19 la milionul de locuitori. Cu toate acestea, noi (FCSB) celebrăm azi a 14 a zi de izolare, antrenându-ne ciudat, mâncând în camere din casolete, fără să profităm de condițiile de refacere după antrenamente deși am fost testați de 5 (cinci) ori, 51 PERSOANE, iar rezultatele au fost negative. Vorbim între noi de la distanță și cu cei apropiați pe aplicații. Mai vorbim și singuri. Unii și în somn. 

Mai mult, aflăm că înalți diriguitori ai sportului românesc se gândesc că s-ar impune să mai stăm închiși câteva săptămâni. Sau luni. Să reducem riscurile. Zice domnul Hulubei că ar trimite și psihologi să ne ajute. Sper ca Pshihologii Care Ajută Fotbaliștii Să Stea Cu Drag În Cantonament să aibă testele făcute dacă ne vizitează. Să fie triați epidemiologic. Eventual, să vină cu izoleta. Să reducă riscurile. Să presupunem că intervențiile psihologilor lui Hulubei ar fi încununate de succes și am reduce riscurile. 

Ce vom face însă după ce vom ieși? Vom merge la Cluj cu viteza legală fiecare în mașina lui? Cine aduce casoletele? Dacă la meci apare vreun steward care a fost cu o seară înainte la petrecerea de pensionare a unui coleg și nu s-a distanțat suficient? Există un cantonament al brancardierilor de Liga 1? Riscuri la tot pasul. 

E în afara oricărui dubiu că toți cei care suntem implicați direct trebuie să fim extrem de precauți. E în afara oricărui dubiu că trebuie să ne învățăm să trăim cu acest virus. DAR TOT ÎN AFARA ORICĂRUI DUBIU ESTE ȘI INUTILITATEA CANTONAMENTULUI PRELUNGIT. În Cehia nu s-a stat în cantonament. Deja se joacă, iar Stanciu a centrat perfect la golul victoriei. Cu stângul. Iar Cehia are tot sub o sută de decese la milion. Ca noi”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe contul său de Facebook.

„O să punem pază la hotel, că ne sar jucătorii pe geam”

Și Gică Popescu, președintele Viitorului, a reacționat după ședința care a avut loc între Ministerul Sănătății și reprezetanții LPF: 

„E foarte important să începem competiția, dar nu putem să ne batem joc de jucători! O să punem pază la hotel, că ne sar jucătorii pe geam. Vor să ajungă acasă la familii. Nu trebuie să ne transformăm în polițiști. Sper să trimitem de luni jucătorii acasă”

Cosmin Frăsinescu (35 de ani), căpitanul celor de la Poli Iași, a replicat similar: „Eu unul nu mai stau în cantonament. Prefer să renunț și la contract, dar nu mai stau încă două săptămâni. Eu nu pot să stau patru luni în cantonament, în condițiile în care am mai stat două luni acasă și am respectat tot ce s-a putut. Sunt lucruri absurde, nu se poate face așa ceva! E strigător la cer. Cum să stai șase luni să te priveze de libertate? Eu unul prefer să nu mai continui așa. În toamnă, dacă mai apar niște cifre, iarăși stăm în cantonament!”.

VIDEO Jucătorii FCSB trag tare la antrenamente

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ioana Timofeciuc, mesaj alarmant pe Instagram: „Ajutor! I-au spart contul lui Florinel”

Jucătorii de la FCSB care l-au uimit pe MM Stoica în baza din Berceni: „Mi-a zis: «Băi, Gigi, nu știu ce se întâmplă!». M-am dus și eu acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
antisistem
antisistem  •  29 Mai 2020, 14:09
Postat de caoradea pe 29 Mai 2020, 10:31

Da dar acolo nu era distantat social de camarazi, iar.mancarea era a la carte nu la caserola. Da, in sfarsit, suntem obisnuiti ca in aceasta tara doar puscariasii sunt promovati de mass media. Opinia lor, dorintele lor, pozele lor, ideile lor...etc. Jurnalisti axati pe puscriasi, zici ca sunt magneti....

Craitoiu, Urdea si ceilalti de la gsp nu sunt ziaristi, ci niste diletanti.

antisistem
antisistem  •  29 Mai 2020, 14:06
Postat de 1923rapidgiulesti pe 29 Mai 2020, 12:32

Spre deosebire de tine, un exemplu de urmat de noi toti,un geniu al neamului romanesc...cum de nu te am descoperit mai devreme?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  29 Mai 2020, 12:32
Postat de Tony Huzzupasu pe 29 Mai 2020, 08:57

Nu inteleg de ce se plange meme , el e obisnuit cu privarea de libertate, doar e un fost parnaias cu acte

Spre deosebire de tine, un exemplu de urmat de noi toti,un geniu al neamului romanesc...cum de nu te am descoperit mai devreme?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close