FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a reacționat după ce Ionuț Luțu nu a luat Licența PRO: „Se duce acolo și o ia” » Când îl pune antrenor

Ionuț Luțu
Ionuț Luțu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 09:53

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre faptul că Ionuț Luțu nu a trecut proba practică pentru a obține Licența PRO. (Detalii AICI)

Becali a găsit soluția pentru ca Ionuț Luțu să obțină Licența PRO și a dezvăluit când îl va numi antrenor principal.

„Se duce în Republica Moldova şi ia licenţa. Şi gata. Ce mare lucru? El încă nu e de FCSB. O să fie peste 2, 3 sau 5 ani. Deocamdată, nu poate. Aici e pe fapte!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Ionuț Luțu, 43 de ani, are licența A, care îi permite să fie secund. Până acum și-a făcut practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor.

Fostul mijlocaș etichetat ca "noul Hagi" funcționează acum ca un fel de valet al lui Gigi, un om bun la toate. E și șofer, și servitor la Palat, în clădirea pe care Becali o folosește ca birou. 

Ionuț Luțu: „Sistemul «pă atac»”

Luțu a explicat într-un interviu din Gazetă, în 2010, cum vede el meseria de antrenor și care sunt principiile după care urmează să se ghideze. Ce a rezultat:

Sistemul perfect"Sistemul «Pă atac»! Sistemul atacului propice performanţei! Atât, nu vă zic mai multe. Nu-l divulg, că e secretul viitorului meu. Na că v-am băgat în ceaţă!"

De ce antrenamentele trebuie să fie lejere: "Marius Sava a fost un exemplu de fotbalist, un profesionist adevărat, dar n-a avut noroc, săracu'! S-a dus la Genoa şi l-au stricat ăia! L-au pus să alerge de i-au scos ficaţii şi el nu era obişnuit"

Ce nu i-ar plăcea: "N-aș suporta figurile. Eu nu le-am avut p-astea, am fost băiat modest, cuminte"

Citește și:

Jucătorii de la FCSB, atacați din interior: „Dau de salarii mari și intervine automulțumirea. Bălașa de ce a fost adus la Steaua?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
menuts
menuts  •  02 August 2019, 09:15

Savarina si Surdu', 2 talente marca Jack & Coke

mioriticul
mioriticul  •  01 August 2019, 19:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa nu dramatizam. N-a fost făcut sluga. S-a zis doar ca e șofer și un fel de valet. Nu le țin partea impachetatorilor, dar cred ca aici au fost obiectivi. Și n-au spus ca e ceva rău

1391972634181505
Adrian Popescu  •  01 August 2019, 19:45

@moșierul...Gică Popescu spunea acum câțiva ani că nu vrea să fie antrenor că nu este de el...Să înțeleg că Rădoi care a luat testul cu 10 a reușit să treacă de probe iar Gică nu?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează