FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, măsură de urgență: „Aduc doi străini” » Dezvăluie ce ofertă a refuzat pentru Florinel Coman: „I-am zis «Pleacă, mă, de aici!»”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 16:44

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la club și a dezvăluit că vrea să aducă doi preparatori fizici străini în locul lui Marian Lupu, care a fost demis.

„Noi avem 10 jucători accidentați. Cei mai mulți dintre ei sunt jucători de bază. E greu fără ei, dar se va rezolva situația. Dacă îi aveam, făceam și eu două echipe, ca CFR Cluj.

E o problemă cu pregatirea fizică și cu alimentația. Am zis de un an ca e ceva în neregulă. Acum studiem problemele și le punem la punct. O să vedeți că iau doi preparatori fizici! O să fie străini, că ei se pricep mai bine la asta. Am dat ordin să se aducă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Stan, Marko Momcilovici, Dragoș Nedelcu, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Dennis Man, Ioan Hora, Mihai Roman, Lucian Filip și Harlem Gnohere sunt jucătorii accidentați de FCSB.

Gigi Becali: „Am refuzat 8 milioane pe Florinel Coman” 

Patronul FCSB a dezvăluit că a primit o ofertă pentru atacantul Florinel Coman, dar a refuzat-o.

„A venit cineva și mi-a zis că îmi dă 8 milioane de euro. Am început să râd. I-am zis «Pleacă, mă, de aici!». Cartea e la mine și o joc cum vreau. Eu câștig sau pierd potul. Fac ce-mi place mie”, a adăugat Becali. 

3.500.000 €este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt

vezi și:

De la dracu’ la euro falși! Istoria relației tumultoase dintre Gigi Becali și fanii FCSB: „Fă-ți bagajele, te așteaptă oile” vs. „ Huligani, bețivi, drogați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
breitner
breitner  •  13 August 2019, 14:03

Cel mai bun: Raed Arafat, e si strain si stie meserie (sa resusciteze ***)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

114008756435133
Todinca Mihai  •  12 August 2019, 22:41

Mă bucur domn ' antrenor "care-i problema " că nu reușești să-ți vinzi jucători și sper sa te bata Mlada sa nu te califici mai departe că poate te vei ""focusa " pe campionat deși acuma deja îi tirziu și ți-a mai rămas că de obicei ce îți poate oferi dan Petrescu "razboinicule" de *** ce ești și care te mai numești antrenorul sau patronul "care-i problema"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  12 August 2019, 21:05

Ala, unul care a venit sa-i ofere 8 mil. de euro pentru Coman....sa nu fie vreun var de-al sau !! Cum sa nu-l dea pe 8 mil, mai ales ca baiatul asta nu mai are unde sa-si etaleze calitatile ? Pe la Clinceni, Voluntari, sau pe la Pitesti, nu vine nimeni sa-l vada !! Prin Europa Fcsb-ul nu va juca cu siguranta, iar la echipa nationala, inca, nu are loc !! Ciobanul fardat il va termina si pe baiatul asta, asa cum a facut cu Tanase, Morutan, Nedelcu si multi altii !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează