FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Care sunt singurele transferuri pe care ar vrea Becali să le facă în această iarnă: „Nu ne oprește nimeni! Jucătorii devin războinici”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 20:59 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 23:10

Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB, a alcătuit lista de transferuri pentru pauza competițională, care îi găsește pe roș-albaștri pe primul loc în Liga 1.

 Nemulțumit de randamentul unor jucători precum Sergiu Buș sau Alexandru Buziuc, Gigi Becali susține că vrea să aducă un atacant, dar și un fundaș central, acolo unde Iulian Cristea și George Miron au dus greul în prima parte a campionatului. 

La noi, eventual, dacă trebuie să luăm pe cineva, posibil să aducem un atacant, să spunem. Și un fundaș central. În rest, nu cred”, a declarat Becali, la Pro TV. 

Dumitru Cardoso, ținta lui Gigi Becali la FCSB?!

Patronul FCSB a fost dezamăgit de toți cei care au evoluat pe postul de atacant număr 9 în acest sezon: Adrian Petre, Buș și Buziuc. La primul a și renunțat, pe Buziuc aproape că l-a trecut pe linie moartă, iar Buș joacă puțin. Unul dintre atacanții care ar putea veni în perioada următoare este Dumitru Cardoso, atacantul lui Gaz Metan Mediaș. 

El a mai fost dorit de Gigi Becali, în urmă cu un an, după ce reușise o jumătate de campionat (precedent) foarte bună la echipa ardeleană. Atunci nu s-a realizat transferul, iar în vară, Becali l-a preferat pe coechipierul său, Sergiu Buș, care a avut avantajul de a fi liber de contract.

Acum, pista Cardoso e din nou atractivă pentru Becali, mai ales că în ianuarie, fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna cu FCSB fără ca Mediașul să se poată opune. În plus, fiindcă oricum l-ar pierde gratis în iunie 2021, foarte probabil că Gaz Metan va accepta să încaseze și o sumă modică în schimbul său, așa cum au stat lucrurile și în cazul lui Iulian Cristea în februarie 2019.

Gigi Becali anunță hegemonia FCSB în Liga 1: „Nimeni nu ne oprește în primăvară!” 

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, iar Gigi e ferm convins că roș-albaștrii nu pot fi opriți în 2021. Ar fi primul titlu după șase ani de „secetă” pentru echipa lui Becali, care parcă a pus monopol pe locul 2 din campionat.

„Echipa a crescut, Slavă Domnului! Jucătorii pe care am dat milioane deja nu mai sunt copii. Ei sunt bărbați! Nu sunt chiar războinicii ăia de clasă pe care îi voiam eu, dar vor deveni. Pe zi ce trece, pe lună ce trece, ei devin mai războinici

Eu cred că în primăvară nu mai poate să ne oprească nimeni. Suntem pe acest loc deși am avut și COVID-ul (n.r. - problemele cu focarul din lot), deși nu i-am avut pe Tănase și Man chiar la 100%”, a spus Becali, conform sursei citate. 

Clasament Liga 1: 

VIDEO Man, despre absența lui Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici: „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, anunțul momentului despre Dennis Man » La un pas să bată palma cu un club din Italia: „Pleacă pentru suma asta. Altfel, nu!”

FCSB s-a interesat de un fotbalist în vogă din Liga 1: „Rar mai vezi unul ca el în România”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 Decembrie 2020, 19:47

Nea gigi... Stai calm... Si acu 15 ani paeca ziceai ca nu va mai opreste nimeni... In realitate era cam pana la locul doi... Mai sus nu prea ajungeati... Sa nu fie de rau augur si de data asta... Degeaba te dai usa de biserica pentru ca se pare ca la caracterul lui matale AL DE SUS gaseste intotdeauna cate o hiba... Pentru ca asa esti facut matale FATARNIC si IPOCRIT. Iar cel de sus nu prea iubeste astfel de oameni... Le da cateodata bani... Bani multi... Sa se inece in ei... Dar daca minte nu e... Daca suflet curat nu e... Nici multumire si nici fericire nu e... Si nici nu va fi! Asa ca mai usor cu razboinicii si cu neopritu.... Ca ti se va propti oistea-n cucuruz!!!

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  29 Decembrie 2020, 10:06
Postat de unitedsteaua50 pe 29 Decembrie 2020, 10:05

Fc fcsb nu are in echipa decat șobolani....

Astia merg bine in china. Pe grătar, la wuhan!

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  29 Decembrie 2020, 10:05
Postat de Sandu Pintilie pe 29 Decembrie 2020, 09:39

A zis nea Gigi ca are oferta de 40 de milioane pentru Man. Dar nu-l da. El vrea 15 milioane!

Fc fcsb nu are in echipa decat șobolani....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează