FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

VIDEO Gigi Becali nu uită de Feșnic: „Rămâne cu o pată toată viața pentru că unul, MS, i-a zis: «Ajută-l pe Adi că e prietenul meu»”

Articol de , , - Publicat duminica, 06 august 2023 08:33 / Actualizat duminica, 06 august 2023 09:43

La 3 luni și jumătate de când anunța că vrea să renunțe la fotbal din cauza arbitrajului lui Horațiu Feșnic, Gigi Becali nu l-a uitat pe arbitru.

După un Rapid – FCSB 1-0, în care Horațiu Feșnic nu a eliminat doi jucători de la formația antrenată atunci de Adi Mutu, Gigi Becali făcea o conferință de presă în care îi critca pe Feșnic, Vassaras și Burleanu și anunța că iese din fotbal

Rămas în continuare în fotbal, Gigi Becali și-a amintit de Horațiu Feșnic recent, când a fost întrebat de arbitrajul de la FCSB – CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League. Iar patronul FCSB a lansat o acuzație dură.

VIDEO Gigi Becali nu l-a uitat pe Horațiu Feșnic

„La centru a fost un Feșnic albanez... Apropo, nu ați văzut unde e Feșnic acum? Vezi, faci o mizerie... Toată viața te va urmări. Ce a făcut el atunci, toată viața... Pentru ce să faci o prostie? 

Ca să ajuți pe unii sau că îți bagă unul «Bă, vezi poate îl ajuți tu pe Adi puțin». Eu cam știu cine a zis. E unul acolo, MS. Înțelegi? Care a zis «Bă, poate îl ajuți pe Adi, că suntem prieteni». Iar săracul Feșnic a făcut ceva pentru care va avea o pată toată viața. Va rămâne. Nu are cum să șteargă. A văzut toată lumea, milioane de oameni.

Bine, mai greșește arbitru, dar ca asta nu se întâmplă niciodată. Au fost două roșii clare. O să-l țin minte toată viața.

Dar am văzut o ameliorare. Probabil că Burleanu și Vassaras și-au dat seama că arbitrajul e cea mai mare problemă din fotbalul românesc. Pe restul le mai dregem. Cred că au făcut ședințe... Și le-am dat și eu un sfat. Le-am zis «Du-te, mă la VAR. Te dor picioarele? Te dor mâinile și capul? Du-te la VAR!»,”, a declarat recent patronul FCSB.

Citește și:

Vestea care l-a indignat pe Elias Charalambous: „Am fost surprins, e foarte ciudat ce se întâmplă aici. Chiar trebuie să discutăm”

MM Stoica, impresionat de o echipă din SuperLiga: „Arată mai bine decât anul trecut”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
beefree
beefree  •  06 August 2023, 16:48
Postat de mr90 pe 06 August 2023, 10:48

Faulturile au fost clare si s-au vazut si de pe Luna !

Pe luna fiind tu, random, iosif, emil, valahul, laslas...

Nini
Nini  •  06 August 2023, 15:22

Ar trebui sa vorbească Ciolacu cu Burleanu să arbitreze toată lumea pro FCSB, nu numai 90% dintre ei

dr.jivago
dr.jivago  •  06 August 2023, 14:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close