FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali exclude revenirea antrenorului care i-a adus ultimul titlu la FCSB: „Nu făcea nimic la echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 09:43 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 10:19

După încă un 0-5 cu Silkeborg, Gigi Becali, patronul FCSB, a ținut să îl atace pe ultimul antrenor care i-a adus titlul, Costel Gâlcă, liber de contract în prezent.

FCSB a luat ultimul titlu în 2015, cu Costel Gâlcă „principal", iar multă lume susține că antrenorul și-a putut face atunci treaba întrucât Becali se afla după gratii.

Acum, Gigi a ținut să contrazică vehement această variantă. 

Europa o mai recunoaște doar pe CFR, nu și pe FCSB! » Raportul în clasamentul coeficienților s-a inversat: campioana urcă 226 de poziții, trupa lui Dică s-a prăbușit
COEFICIENT UEFA
Europa o mai recunoaște doar pe CFR, nu și pe FCSB! » Raportul în clasamentul coeficienților s-a inversat: campioana urcă 226 de poziții, trupa lui Dică s-a prăbușit

Gigi Becali: „Nu făcea nimic nici Gâlcă! Sunam eu din pușcărie!"

„Nu făcea nimic Gâlcă, făceam tot numai eu! Dădeam telefoane din pușcărie.

O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat... Iar la meciul de la Iași, din ultima etapă, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere!”, a spus Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

În sezonul 2014-2015, FCSB reușea să câștige 3 trofee interne: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii. La finalul acelui sezon, Costel Gâlcă a fost înlocuit cu Mirel Rădoi, aflat atunci la prima experiență ca antrenor. 

La începutul acelui sezon, în august 2014, echipa roș-albastră era eliminată de Ludogoreț în play-off-ul Champions League.  FCSB a câștigat în tur, 1-0, iar la retur Ludogoreț impus cu același scor.  Meciul din Bulgaria a ajuns la penalty-uri, unde Cosmin Moți a fost fost eroul bulgarilor, salvând execuțiile lui Râpă și Pârvulescu.

Gigi Becali exclude revenirea antrenorului care i-a adus ultimul titlu la FCSB: „Nu făcea nimic la echipă”

După experiența la FCSB, Gâlcă a mai antrenat la Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha, Velje și Al Hazem. Acum, e liber de contract din februarie. 

FCSB trece printr-o perioadă mai dificilă, atât la nivel intern, cât și la nivel internațional. S-a văzut și joi seară, cu Silkeborg. Rămâne la latitudinea clubului ca în perioada următoare să ia cea mai bună decizie cu privire la relația cu suporterii și la protejarea jucătorilor cu potențial care ar putea să facă obiectul unui transfer în această iarnă sau anul viitor, dar și jucătorii care se află pe lista echipelor naționale

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO Totul despre FCSB - UTA

Citește și: 

Gigi Becali a numit leneșul de la FCSB: „Mi-au zis că nu îi place să muncească. Păi, stai lângă el și pune-l la treabă!”

Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
nicto
nicto  •  16 Octombrie 2022, 15:18

dar Galca a promovat in Danemarca impotriva echipei care va predat o lectie de fotbal dureroasa... cum naiba sa te mai creada cineva?

godot
godot  •  16 Octombrie 2022, 13:19

Ultimele trofee câștigate, cu Becali în pușcărie și Gâlcă pe bancă. După care a ieșit Becali, a plecat Gâlcă și de atunci, in 7 ani nu s-a castigat nimic. Și după 7 ani, zice Becali că Gâlcă nu făcea nimic. Din imaginea de ansamblu pare plauzibil...

laurkro
laurkro  •  15 Octombrie 2022, 18:38

Sa arunci cu noroi in tot și toți numai sa te poleiesti pe tine, bun semn de principii creștine. becali (cu litere mici), tu mergi și la biserica numai pentru a te da mare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close