FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Gigi Becali trece la un alt nivel: decizie extremă luată împotriva propriului jucător

Gigi Becali a luat o decizie drastică împotriva lui Alexandru Stan
Gigi Becali a luat o decizie drastică împotriva lui Alexandru Stan

Articol de , - Publicat joi, 21 mai 2020 07:03

FCSB. Alexandru Stan (31 de ani), fundașul stânga al roș-albaștrilor, a fost operat la genunchi în urmă cu două luni și se află în perioada de recuperare. Clubul i-a interzis accesul în baza din Berceni, deși jucătorul mai are contract încă un an.

Becali trece la nivelul următor în tentativa lui de a scăpa de jucătorii pe care nu îi mai suportă: i-a interzis accesul lui Alexandru Stan în baza din Berceni, chiar dacă jucătorul are dreptul să se antreneze acolo. Stan e accidentat de o jumătate de an și a mai fost operat la genunchi în urmă cu două luni, de aceea are nevoie de exerciții pentru recuperare.

Nu poate să parcurgă antrenamentele în condiții normale, fiindcă nu îl lasă Gigi. Fundașul era deja într-un conflict cu clubul, fiindcă îi fusese suspendat contractul în perioada 31 martie-30 septembrie, acum nu mai are voie nici să folosească dotările din Berceni, deși acordul lui mai e valabil încă un an și o lună.

Alex a mers într-una dintre zilele trecute să se antreneze și nu i-a fost permis. El a apelat la sindicatul jucătorilor ca să protesteze și va urma încă un proces cu FCSB, pe lângă acela legat de trimiterea lui în șomaj tehnic. Fundașul dreapta fusese operat la genunchi în toamna anului trecut și a mai suferit recent o intervenție.

El ține de contractul care îi garantează 12.000 de euro lunar, Becali ar vrea să-l dea afară acum, de aceea i-a și suspendat contractul. Stan a ajuns la FCSB în august 2018, cumpărat de la Astra cu 300.000 de euro.

Alexandru Stan, absent de aproape un an

Când a fost cumpărat de la Giurgiu, era căpitanul alb-negrilor și fusese considerat o soluție excelentă ca fundaș stânga, chiar dacă el e dreptaci, numai că patronul s-a plictisit repede de experiment. Alex nu a mai jucat în niciun meci oficial din august 2019, de la 2-3 cu Alașkert, în Europa League.

Statutul de fotbalist pe care nu îl mai suportă Becali și problemele medicale l-au ținut departe de teren. La 31 de ani, el simte că e convenabil să țină cu dinții de contractul cu FCSB, de aceea nu acceptă să rezilieze și să plece liber, așa cum ar vrea Gigi.

10 meciuriare Stan la FCSB. În acest sezon nu a jucat deloc, toate aparițiile lui au fost în stagiunea trecută, în care a fost de nouă ori titular. A încasat două cartonașe galbene

140 de meciuriși 4 goluri adunase Stan la Astra, club la care a fost legitimat între 2009 și 2018. Giurgiuvenii l-au mai cedat între timp la ACS Berceni și la Chiajna

„Să joace accidentat!”

Stan are probleme medicale serioase de când a evoluat în meciul cu Alașkert, din august 2019, fără să fi fost refăcut complet în urma unei accidentări. FCSB a pierdut atunci, 2-3, dar a mers mai departe datorită victoriei din tur, 3-0 în Armenia.

Bogdan Andone a demisionat după meci și situația lui Stan a fost unul dintre motivele care l-au determinat pe tehnician să renunțe. El vorbise cu Becali, îi explicase că jucătorul încă mai era accidentat, nu făcuse nici măcar un antrenament normal. Gigi a insistat ca Stan să joace așa, în starea în care era. Fundașul a fost schimbat după o repriză și de atunci nu a mai apărut în nicio partidă oficială

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

FCSB, fără antrenor în lupta pentru titlu?! Gigi Becali trebuie să ia URGENT măsuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
sexilianul
sexilianul  •  21 Mai 2020, 16:32

nu ceda baiete,mananca-i banii negustorului.......

3101575123247794
Alice Popa  •  21 Mai 2020, 13:10

Daca jucatorul este in somaj tehnic legea nu-i permite sa munceasca! Adica sa se antreneze! Indiferent de ce *** Beg Ali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  21 Mai 2020, 12:00
Postat de liviu.neagoe pe 21 Mai 2020, 11:39

Nu sunt gigist, nici talpanist, ciobanul trebuie să plătească contractul băiatului. I se refuză dreptul la muncă, va mai lua niște bani de la cioban, care trebuie forțat să respecte contractul

Nu există "talpanist!" Echipa aceea se numește Steaua București, iar suporterii ei sunt stelisti.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează