FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste bună pentru FCSB! Revine pariul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 12:25 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 14:05

FCSB se pregătește pentru derby-ul cu Dinamo, iar antrenorul Edi Iordănescu primește și vești bune.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

După ce i-a pierdut pe Florinel Coman, Florin Tănase și Constantin Budescu, FCSB ar putea primi o veste bună.

Șut, gata să revină la FCSB

Dintre absenți, Iordănescu l-ar putea avea pe unul recuperat pentru derby-ul cu Dinamo, pe Adrian Șut. Mijlocașul defensiv nu a jucat deloc în sezonul acesta, chinuit de probleme medicale. 

El a evoluat în 24 de partide din Liga 1 de-a lungul stagiunii precedente, prima de după transferul de la Clinceni. 

Deși n-a fost om de bază, Becali îl vedea pe Șut ca pe o viitoare vedetă: „El va fi titular în națională, o să fie cel mai bun fotbalist român". 

Veste bună pentru FCSB! Revine pariul lui Gigi Becali
Adrian Șut

Șut nu va fi titular în partida cu Dinamo, dar e posibil să se afle pe bancă, ceea ce tot ar conta, întrucât Edi ar mai avea o soluție în plus.

Schimbări importante la FCSB

După aducerea cuplului Budescu - Keșeru, Edi Iordănescu va putea alinia la FCSB, mai ales după ce se vor reface și Tănase și Coman, o formulă plină cu vedete. 

Echipa va căpăta consistență în atac, iar Budescu și Keșeru vor fi siguri titulari, în vreme ce Vali Gheorghe e o soluție pentru cele două flancuri. Ar putea chiar să apară și titular în locul lui Octavian Popescu, în condițiile în care Edi Iordănescu va găsi o altă soluție în primul 11 care să bifeze regula U21.

După ce se vor reface toți fotbaliștii care acuză probleme medicale, FCSB va putea să rivalizeze, ca lot, cu CFR. Soluții foarte bune, inclusiv pentru echipa de rezerve. Chiar va fi o provocare pentru antrenor să reușească să le facă loc în același timp lui Olaru, Budescu, Fl. Coman, Keșeru și Fl. Tănase. 

Cum ar arăta primul 11 cu toți jucătorii valizi: Vlad - Crețu, Miron, Vinicius, S. Șerban - Ov. Popescu  (Șut) - Olaru, Budescu, Fl. Coman - Keșeru, Fl. Tănase

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și: 

Edi Iordănescu recunoaște că a fost surprins de decizia lui Gigi Becali, dar susține că nu s-a supărat: „N-am condamnat lucrul ăsta”

Mesaj clar pentru Edi Iordănescu înainte de FCSB - Dinamo: „Vreau să joace Straton!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  09 Septembrie 2021, 16:39

Greu cu Budescu la alergare.A juca pentru a da pasa decisivă, se uită că fotbalul e un joc colectiv.

ripensistu
ripensistu  •  09 Septembrie 2021, 15:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează