FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali pune toți banii: „Am luat țeapă? Vă înșelați! Cu el va începe echipa”

Eduard Radaslavescu, numărul 80, în stânga // foto: Imago Images
Eduard Radaslavescu, numărul 80, în stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 13:17 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 15:21

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a vorbit în termeni elogioși despre Eduard Radaslavescu, mijlocașul de 18 ani pe care l-a cumpărat de la Farul cu 850.000 de euro.

Printre jucătorii cumpărați cu bani mulți de FCSB în această vară s-a numărat și Eduard Radaslavescu, unul dintre cei mai promițători jucători crescuți de Academia „Gheorghe Hagi”.

Radaslavescu a început timid la FCSB, fără gol în primele 8 apariții, dar la cea mai recentă partidă, 2-2 cu UTA în Cupa României, a înscris.

Iar astăzi, patronul clubului, Gigi Becali, n-a contenit cu laudele.

Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”
FCSB
Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”

Gigi Becali: „Eduard Radaslavescu va fi fotbalist! Îl prefer înaintea lui Musi”

„Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat țeapă, se înșală. Îl văd din mișcări că va fi fotbalist. Încă n-are experiență, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorința lui, voința de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză și agresivitate.

Va fi fotbalist, față de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi și Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deși Musi e de la noi.

Veți vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate.

La fotbal, dacă n-ai bărbăție, să nu-ți fie frică de minge, ești mort! Unde e mingea, e și Radaslavescu, o iubește! Are bărbăție să o primească. Dacă ți-e frică de minge, că nu știi ce să faci cu ea, degeaba ai talent”, a punctat Becali la Pro Arena.

Radaslavescu versus Musi: aceeași vârstă, aceeași poziție

Radaslavescu este internațional U20, cu trei meciuri și două goluri la lotul național U20.

Alexandru Musi, celălalt jucător menționat de Gigi Becali în discursul său, are 18 ani și evoluează tot ca mijlocaș ofensiv. Promovat din Academia FCSB, Musi a adunat 16 meciuri, un gol și un assist la prima echipă roș-albastră.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”

Déjà-vu roș-albastru » În timp ce FCSB juca la Arad în Cupa României, titularii erau antrenați de „principalul de avarie”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
pErsanu02
pErsanu02  •  21 Octombrie 2022, 16:53

Altii la 17 18 ani joaca titulari in PREMIER LEAGUE si noi ii vedem pastia fotbalisti la 20 de ani in LIGA1 ??? Bine aia au si oameni care sunt platiti special ca se pricep in domeniu , nu sunt angajati ca argati. Ei sunt copii tata , sunt copii ce sa faca ei la 17 18 ani ? :)))) Coman si acum e copil , inca spera ca ia pe el 50 de milioane de euro. Nu inteleg niciodata de ce ziaristii astia continua sa se lase calcalti in picioare de nea patron. Orice coloana vertebrala din media nu ar trebui sa ii acorde o atentie mai mare de 3 secunde. Salvatorul fotbalului romanesc ... mai stiti cand titrati asta ??? Nu a facut altceva decat sa distruga fotbalul romanesc , munca verilor lui continua.

wheelwright
wheelwright  •  21 Octombrie 2022, 16:33

Pana la prima greseala mare si gata, e si el pus pe linie moarta. Desi e un om batran, toate reactiile sunt ale unui copil impulsiv. Ce a vazut in ultimele doua minute e si concluzia lui, nu are nici o privire de ansamblu, o gandire pe termen mediu macar, daca nu termen lung. Cat o sa fie Becali la echipa aia o sa primim zilnic motive sa radem cu el si de el...

neneafane
neneafane  •  21 Octombrie 2022, 16:05

Destul de ciudat jocul tânărului Radaslavescu, morocănos, are câteodată niște rabufniri de zici ca l a trezit cineva din somn și l a obligat să joace fotbal..Am cam exagerat mii de scuze.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează