FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Déjà-vu roș-albastru » În timp ce FCSB juca la Arad în Cupa României, titularii erau antrenați de „principalul de avarie”

Neubert a revenit la FCSB în vara lui 2020
Neubert a revenit la FCSB în vara lui 2020

Articol de , , - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 08:25 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 09:33

În timp ce Nicolae Dică își conducea de pe margine echipa în meciul de la Arad cu UTA, la București, preparatorul fizic neamț antrena titularii din meciurile de campionat, situație în care s-a regăsit și când FCSB a mers în Danemarca, pentru disputa cu Silkeborg, și care se va repeta și săptămâna viitoare, când clubul are de jucat în Belgia, cu Anderlecht.

FCSB nu doar că a menajat piesele de bază la meciul din debutul grupelor Cupei României, dar nici măcar nu le-a deplasat la Arad.

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”
ANGLIA
Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

Olaru, Coman, Cordea și ceilalți titulari au fost lăsați la București, iar ei au avut un program special de antrenamente, făcut în așa fel încât să fie la potențial maxim de prospețime la meciul din etapa următoare de campionat, împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, luni seară. 

Nicolae Dică la Arad cu rezervele, Neubert la București cu piesele grele

Cum Nicolae Dică a mers cu echipa la Arad și a condus-o de pe margine, în Capitală a fost lăsat preparatorul fizic Thomas Neubert, pentru a se ocupa de jucătorii rămași.

De fapt, alături de Neubert s-au mai aflat și alte persoane din staff-ul tehnic, tocmai pentru ca antrenamentele, pe care le-au susținut cei menajați la jocul de Cupă, să fie exact după modelul celor conduse de antrenorul principal, Nicolae Dică.

Neubert și Pintilii s-au ocupat de titularii lui FCSB

Ajutoarele lui Neubert s-au numit secundul Mihai Pintilii, precum și kinetoterapeutul Ovidiu Kurti și masorul Cătălin Fandel. Totul a fost însă supervizat, în timp real, chiar de Nicolae Dică, în ciuda faptului că acesta se afla la Arad. 

„Avem posibilitatea, datorită tehnologiei și a unei aplicații, să filmăm și să vedem live antrenamentele de la bază, indiferent unde ne aflăm”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Exact la fel au stat lucrurile și atunci când FCSB a mers în Danemarca, pentru partida cu Silkeborg, din Conference League. Tot Neubert a fost lăsat acasă, cu titularii. Și totul se va repeta, la o scară chiar mai mare, săptămâna viitoare.

Se repetă cu Anderlecht

Atunci când, după deplasarea de la Sf. Gheorghe, de luni, FCSB va trebui să joace joi seară la Bruxelles, cu Anderlecht, apoi, la Cluj, de luni într-o săptămână, cu Universitatea.

Se va pleca în Belgia miercuri, iar de acolo, după joc, vineri, se va zbura direct la Cluj. Unde vor ajunge și titularii, care vor rămâne la București, tot sub comanda lui Thomas Neubert. Ulterior, sâmbătă și duminică, săptămâna viitoare, Dică va avea tot lotul sub comandă.

  • Cum a arătat primul „11” cu UTA, în campionat: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman - Compagno, Omrani
  • Cum a arătat primul „11” cu UTA, în Cupă: A. Vlad - Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic - Radaslavescu, Șut, Nikolov - Miculescu, I. Stoica, Oct. Popescu

Strategia FCSB a funcționat până acum

FCSB și-a menajat titularii de două ori până acum în meciuri care au precedat jocuri de Liga 1. Și de fiecare dată scopul a fost atins: obținerea de punctaj maxim în campionat. În „dubla” cu Silkeborg, FCSB n-a jucat cu echipa de bază, a pierdut ambele confruntări, dar a bifat două victorii cu Petrolul și UTA. 

Următoarele provocări sunt jocurile cu Sepsi și U Cluj, ambele în deplasare. Înainte de duelul cu trupa lui Bergodi, FCSB a menajat toți titularii, lucru care e posibil să se petreacă și cu Anderlecht, înaintea bătăliei cu formația pregătită de Eugen Neagoe.

MeciCâți titulari au fost menajațiCe meci a urmat/urmează în campionat
Silkeborg - FCSB 5-09Petrolul - FCSB 0-2
FCSB - Silkeborg 0-55FCSB - UTA 2-1
UTA - FCSB 2-211Sepsi - FCSB

34 de jucătoriau jucat, cel puțin într-un meci, pentru FCSB în actualul sezon în cele 3 competiții: campionat, Cupă, Europa

VIDEO: Eugen Neagoe nu e intimidat de FCSB și CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1: 

„Gafeurul-șef”, trimis de CCA la derby-ul Rapid - Farul » A făcut praf meciul de etapa trecută

Hagi s-a luat de Mutu: „Adi a greșit din toate punctele de vedere!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alexiosas
alexiosas  •  21 Octombrie 2022, 14:49

sae spuna cineva celor 3 zearisti ca zecesebe nu are culoriile rosu-albastru

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Octombrie 2022, 13:50
Postat de dandana pe 21 Octombrie 2022, 10:07

Eu cred ca cei care au jucat la UTA au fost peste uni titulari. Nu ai ce sa le faci acestora de la *** când vor sa fie peste media de prostie, chiar sunt. Dică ca di Rădoi mie nu mi se par jucători. Nu-i apucă iarna pe unde sunt. Rădoi a fost adus pentru ca este oltean, dar ii mai trebuie sa antreneze lângă cineva bun. Deci fcsb nu este nimic, cred ca dacă vor promova cei din liga a 2-a fcsb va rămâne fără suporteri sigur. Vor rămâne ca mititelu cu 1000 de oameni pe care ii plătește Becali. Oameni se satura de prostia omenească, asa cum noi ne-am saturat la Craiova cu mititelu, iar azi aproape suntem sătui de ce face rotaru. Dar dacă acești patroni vor sa ne îndepărteze de tot, au reușit cu strategia pe care o folosesc. Becali supărat ca își ia țeapă cu ce cumpără, rotaru cu investiți minime, și pe primul loc este farul care își vinde jucători la ei. Oare cine greșește, noi suporteri că vedem realitatea? Au angajați doar persoane care ***. Nu le pasă de fotbal, și doar sa le intre bugetul în buzunare. Fotbalul românesc moare pe zi ce trece cu acești patroni, sug fotbalul de bani după ce ca este așa sărac. După mine trebuie data o lege, cine ia o echipă este obligat sa o susțină financiar minim 10 ani. Nu ia niște bani din Europa și desființează echipa sau o părăsesc după ce o lasă fără bani

Unde mai vezi tu patroni altceva decat primarii si mai nou Ministerul Apararii? Extrem de putini. Vrei sa pui conditii statului sa sustina echipele cel putin 10 ani?

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Octombrie 2022, 13:47
Postat de ragnar.din.berceni pe 21 Octombrie 2022, 12:45

Toti romanii patrioti sustin sepsi duminica.

Ei nu toti, ci doar haterii Stelei lui Becali.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează