FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

„Gafeurul-șef”, trimis de CCA la derby-ul Rapid - Farul » A făcut praf meciul de etapa trecută

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la derby-ul etapei cu numărul 15 din Liga 1, programat vineri, de la ora 20:30, între Rapid și Farul.
Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la derby-ul etapei cu numărul 15 din Liga 1, programat vineri, de la ora 20:30, între Rapid și Farul.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 17:56 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 18:13

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la derby-ul etapei cu numărul 15 din Liga 1, programat vineri, de la ora 20:30, între Rapid și Farul.

Istvan Kovacs, „gaferul-șef” al ultimelor săptămâni, a fost trimis de CCA la cel mai așteptat meci al etapei cu numărul 15 din SuperLigă, cel dintre ocupantele primelor două poziții. „Centralul” din Carei va fi ajutat la cele două tușe de Ovidiu Artene și Mihai Marica. În camera VAR vor sta Mihai Marica și Horia Mladinovici.

Mihai Stoica l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru după meciul cu UTA: „Să nu vă inducă în eroare penalty-ul pentru FCSB, nu el l-a dat”
UTA - FCSB 2-2
Mihai Stoica l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru după meciul cu UTA: „Să nu vă inducă în eroare penalty-ul pentru FCSB, nu el l-a dat”

Istvan Kovacs, gafe în lanț în CFR Cluj - Sepsi 

Istvan Kovacs nu traversează cel mai bun moment înaintea Campionatului Mondial din Qatar. Luni, a comis trei greșeli flagrante în disputa dintre CFR Cluj și Sepsi, soldată cu victoria „feroviarilor”, scor 2-1. 

1. Minutul 6: Aganovic, iertat de eliminare

  • În minutul 6, Adnan Aganovic a fost iertat de eliminare. Jucătorul lui Sepsi a preluat greșit, iar Cephas Malele i-a furat mingea. Aganovic l-a blocat pe vârful lui CFR Cluj punându-i mână în piept și a văzut doar cartonaș galben.
  • De ce ar fi trebuit roșu? Atacantul clujenilor scăpa singur spre poarta lui Sepsi, iar în jurul lui mai erau alți doi coechipieri. În plus, duelul nu a fost pentru minge, singura intenție a lui Aganovic fiind doar aceea de a-l bloca pe Malele.
+11 FOTO

2. Minutul 29. Malele a scăpat de „roșu” după ce a lovit cu cotul

  • În minutul 29, Cephas Malele (28 de ani) a avut prim-planul în duelul cu Andres Dumitrescu (21 de ani). În tentativa de a proteja mingea, atacantul „feroviarilor” a dus brațul în spate și l-a lovit violent pe apărător.
  • Istvan Kovacs a dictat inițial doar fault. După ce a văzut că arcada lui Dumitrescu sângerează, a scos din buzunar cartonașul galben
  • „Îi sparge... Zici că suntem la judo. De ce să-i dea doar «galben» când ai dovada, sângele, la fața locului?! E de «roșu»!  La VAR cine e? Florin Andrei? Vrei ca Florin Andrei (n.r- arbitrul VAR) să îi spună lui Istvan Kovacs ceva?”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.
+11 FOTO

Vai de mine! Zici că suntem la judo. De ce să-i dea galben? Când tu ai dovada la fața locului că atât a fost intensitatea de mare că-i curge sânge. Îl lovește. E de roșu! La VAR cine e? Florin Andrei? Vreți să-i spună Florin Andrei lui Kovacs ce să facă?
- Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

3. Minutul 64. S-a făcut că nu vede gestul violent al lui Deac

  • În minutul 64, la 1-1, Ciprian Deac a văzut doar cartonaș galben după un gest violent, într-un duel cu Mark Tamas. Fundașul lui Sepsi a intrat prin alunecare și a respins o minge, iar Deac a sărit și a aterizat cu talpa fix pe burta adversarului.
  • Kovacs a oprit jocul, a dictat fault în atac și i-a dat doar galben jucătorului de la CFR. Decizia corectă ar fi fost eliminarea lui Deac. 
+11 FOTO

Salvat de VAR în Liga Campionilor

Istvan Kovacs nu a fost inspirat nici în duelul din Liga Campionilor dintre Leverkusen și FC Porto, scor 0-3. 

Aproape totul salvat de VAR. Istvan Kovacs poate să-i fie recunoscător experimentatului Paolo Valeri, care i-a corectat greșeli importante. Bakker nu a simulat, din contră, era faultat de penalty. Schick a deviat mingea cu brațul, un henț mai dificil de observat, iar lovirea lui Galeno, înainte de 2-0, a fost în interiorul careului. Un stil de arbitraj nu întotdeauna înțeles
-  Publicația portugheză O Jogo

VIDEO Adrian Mititelu, poveste cu Istvan Kovacs din vremea Cooperativei: „Am avut mici chestii cu el, toți îmi sugerau să fac ceva”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Hagi s-a luat de Mutu: „Adi a greșit din toate punctele de vedere!”

ANALIZĂ GSP Paradox în Liga 1 » Echipa e la retrogradare, chiar dacă cifrele sunt de play-off: „Am convingerea că fotbalul va învinge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
scandautor
scandautor  •  21 Octombrie 2022, 15:00

Degeaba, cum ar fi zis și Gheorghe Gheorghiu - dacă „Rucsandru” nu e la VAR, nimic nu e...

parpalache
parpalache  •  21 Octombrie 2022, 10:09

Daca arbitri vor indrazni sa nu mai asculte de comenzile de la Palat(prin intermediul lui MM),curând vor schimba și numele CCA in CCG!Adica comisia centrala a gafeurilor!

soad
soad  •  20 Octombrie 2022, 22:17

Cum sa-l faci pe Kovaci gafeurul sef? Cata boala au jurnalistii gsp pe toti cei din ardeal, ghinionul Rapidului, nu prea am avut noroc cu el la centru

Vezi toate comentariile (8)
Comentează