FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

Mihai Stoica l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru după meciul cu UTA: „Să nu vă inducă în eroare penalty-ul pentru FCSB, nu el l-a dat”

MM Stoica/ foto Imago Images
MM Stoica/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 07:10 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 09:30

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a lansat o serie de acuzații la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, după UTA - FCSB 2-2, în grupele Cupei României Betano.

„Centralul” a arătat 4 cartonașe roșii pe final, 3 pentru roș-albaștri și unul pentru arădeni. De la FCSB au văzut „roșu” Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu, din tabăra gazdelor a fost eliminat Andrei Chindriș, chiar în afara terenului.

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările
UTA - FCSB 2-2
Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările

MM Stoica îl atacă pe arbitru Adrian Cojocaru, după UTA - FCSB 2-2

Mihai Stoica și-a început mesajul amintind de greșelile comise și în trecut de Cojocaru împotriva celor de la FCSB.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca domnul Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR”, a scris MM Stoica pe Facebook.

MM Stoica: „Să nu vă inducă în eroare penalty-ul pentru FCSB, nu el l-a dat”

Apoi, MM Stoica a analizat prestația lui Cojocaru din meciul cu UTA. Arbitrul a acordat un penalty pentru FCSB după consultarea VAR, neobservând inițial faultul asupra lui Miculescu.

„Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Minutul 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc.

Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi”, a mai scris MM Stoica.

Citește și:

Gesturile lui Bouhenna și Chindriș l-au lăsat mască pe Panduru: „Vai de capul meu! Uite-l ce față face, se miră”

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  21 Octombrie 2022, 18:31
Postat de anticenzuralasport pe 20 Octombrie 2022, 23:05

Nu era mai ușor pentru voi daca arbitrul mai elimina 2 steliști ???

Pentru care noi? A jucat Argesul si nu stiu eu?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  20 Octombrie 2022, 23:05
Postat de Heiheiargesul1987 pe 20 Octombrie 2022, 20:00

Tu te faci de ras :)) Pai au fost 5 dar Tavi a iesit de pe teren in vreo 2 minute. Deci, mai calculeaza...

Nu era mai ușor pentru voi daca arbitrul mai elimina 2 steliști ???

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Octombrie 2022, 22:04
Postat de satyricon pe 20 Octombrie 2022, 21:24

Dimineață când am citit articolul mi-am zis ca o sa intre imediat haterii și-l pun la punct! Cum de îndrăznește? Și ce sa vezi?! Toată floarea cea vestită de heitărași a intrat la datorie!

Dimineata cand l-ai citit tu dupa o noapte de paza la depozit aia pe care-i mentionezi erau deja revigorati dupa o noapte electrizantade madama aluia care aparea pe aici cu stan si bran la avatar.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează