FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările

„Centralul” Adrian Cojocaru a arătat 4 cartonașe roșii în UTA - FCSB // foto: Alexandra Fechete +24   FOTO
„Centralul” Adrian Cojocaru a arătat 4 cartonașe roșii în UTA - FCSB // foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 23:38 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 00:22

Patru jucători au fost eliminați în meciul dintre UTA și FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, și nu vor putea juca în următorul meci de campionat. 

Patru jucători au fost eliminați în ultimele 13 minute de joc din UTA - FCSB, toți după ce au primit două cartonașe galbene.

De la FCSB au văzut „roșu” Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu, din tabăra gazdelor a fost eliminat Andrei Chindriș, chiar în afara terenului.

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”
UTA - FCSB 2-2
4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB

Cei 4 jucători vor lipsi de la următorul meci de campionat al echipelor la care sunt legitimați. 

FRF specifică în regulament că „executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza competiţiei, se face în primul joc oficial disputat de echipă, cu respectarea prevederilor art. 41 din Regulamentul Disciplinar”.

Textul de mai sus a fost adăugat ulterior de FRF la ROAF pentru a înlătura confuzia produsă de pasajul inițial de regulament privind suspendările.

Articolul inițial care stârnea confuzie totală preciza, concomitent: „pentru suspendări se vor lua în calcul doar etapele din competiția în care jucătorul a săvârșit abaterea”, dar „până la executarea în totalitate a sancțiunii, jucătorii nu vor avea dreptul de a evolua în nicio competiție oficială”.

Pentru UTA și FCSB urmează dueluri importante de campionat. Arădenii vor juca cu CSU Craiova acasă, bucureștenii cu Sepsi în deplasare.

N-ai voie să faci așa ceva. Ai văzut ce s-a întâmplat și faci același lucru. Chindriș va plăti și va plăti scump pentru asta. L-am păstrat ca să fie titualar în Liga 1. Jucăm din 3 în 3 zile, aveam nevoie de prospețime. De asta am hotărât ca pe el să îl odihnesc. Pentru asta va plăti scump! În primul rând financiar.

- Ilie Poenaru, antrenor UTA

Dică: „Sunt prea nervos acum! Benga trebuia să ia 4 cartonașe galbene”
UTA - FCSB 2-2
Dică: „Sunt prea nervos acum! Benga trebuia să ia 4 cartonașe galbene”
Gesturile lui Bouhenna și Chindriș l-au lăsat mască pe Panduru: „Vai de capul meu! Uite-l ce față face, se miră”
UTA - FCSB 2-2
Gesturile lui Bouhenna și Chindriș l-au lăsat mască pe Panduru: „Vai de capul meu! Uite-l ce față face, se miră”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
atthur
atthur  •  21 Octombrie 2022, 16:16
Postat de gigi.debelihu pe 21 Octombrie 2022, 09:24

Amice ești prostălău cu acte! ***

Amic? Tu cu mine???? Poate în altă viață!!!!Ești muuult prea prostca să poți fi "amic" cu mine....

romanbun
romanbun  •  21 Octombrie 2022, 15:19

Gica, ce mare ai fost si ce mic ai inceput sa devii !

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  21 Octombrie 2022, 09:29
Postat de steauaefcsb pe 20 Octombrie 2022, 11:54

Cand o sa traiasca si Csa Steaua doar din ce produce,nu din banii altora?

Evident steaua nu e FCSB!....nu uita că steaua a câștigat ch.league cu banii dați de MAN, unde toți fotbaliștii aveau grade militare. Sau i-a sponsorizat Gigi cu valiza!?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează