FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

Dică: „Sunt prea nervos acum! Benga trebuia să ia 4 cartonașe galbene”

Nicolae Dică +24   FOTO
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 23:23 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 23:39

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a analizat remiza dintre echipa lui și UTA, scor 2-2, în grupa B a Cupei României. 

„Am făcut un joc bun, am reușit să revenim după ce am fost conduși. Am primit gol la primul lor șut pe poartă, dar băieții au avut reacție. Am avut o posesie bună. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, trebuia să luăm mai multe acțiuni individuale în ultimii 20 de metri, dar și așa am înscris două goluri. 

UTA nu ne-a pus mari probleme, am băgat-o în joc după ce am primit cartonașele roșii”, a comentat Dică în prima fază.

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”
UTA - FCSB 2-2
4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”

Nicolae Dică, după UTA - FCSB: „Sunt prea nervos acum”

Ulterior, antrenorul de la FCSB a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Adrian Cojocaru: 

„În general nu comentez arbitrajul, dar ce am văzut în seara asta nu a fost OK. Înainte ca Radunovic să ia cartonașul roșu, Musi a fost faultat la 80 de metri de poarta noastră. Nu dă fault, apoi vine cartonașul roșu. 

Benga trebuia să ia 4 galbene, dar nu a primit al doilea galben. În fine, sunt prea nervos acum, dar ăsta e fotbalul. Păcat că n-am reușit să ne mobilizăm la acea fază din minutul 90+5 și să respingem acea minge.

Rachid a făcut un joc foarte bun, păcat că a luat acel cartonaș roșu, jucase foarte bine. Nu am văzut tot ce s-a întâmplat la acea fază. Înainte de eliminarea lui Radunovic a fost fault la Musi, apoi am înțeles că la Tavi n-a fost de cartonaș galben. Dar nu vreau să mai comentez, avem VAR, dar nu știu când intervine”.

Nicolae Dică, antrenor FCSB, despre...

... Andrei Vlad: „Este un portar care a avut momente foarte bune la Steaua, acum Târnovanu i-a luat fața, dar se antrenează bine. I-am cerut să dea totul pe echipă când voi apela la el”.

... meciul cu Sepsi de campionat: „Până în iarnă, orice jucător trebuie să încerce să dea totul. Cu Sepsi va fi un meci important pentru noi, suntem la două puncte în spate. Dacă vom reuși să câștigăm, intrăm în zona de play-off”. 

Mi-a plăcut atitudinea echipei. Dacă nu luam și al treilea cartonaș roșu, poate reușeam să câștigăm. În campionat avem obiectivul de a câștiga și avem 3 victorii la rând, înseamnă că suntem pe un drum bun. Și astăzi meritam să câștigăm, UTA nu ne-a mai pus probleme după primul gol marcat.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Mai multe știri din Cupa României: 

Și-a certat vedeta, după Hermannstadt - Craiova: „Altădată ne scotea, acum nu mai face ce trebuie. Doar el știe ce e în mintea lui”
HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2
Și-a certat vedeta, după Hermannstadt - Craiova: „Altădată ne scotea, acum nu mai face ce trebuie. Doar el știe ce e în mintea lui”
Rădoi, după debutul cu dreptul din grupele Cupei României: „Ciudat format. Nu vom ști dacă primele echipe din grupă chiar sunt cele mai bune”
HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2
Rădoi, după debutul cu dreptul din grupele Cupei României: „Ciudat format. Nu vom ști dacă primele echipe din grupă chiar sunt cele mai bune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
supidor
supidor  •  20 Octombrie 2022, 10:52

măi nick, ție ți-a plăcut cum a jucat echipa....păi sigur, pentru că a jucat conform stilului tău: haotic, dezlânat, fără nici un orizint!!! Asta e posesie la tine??? Ești de răsul curcilor! Uită-te la un meci al FCSB-ului cu tine antrenor, în care te vei vedea pe tușă, cum te bâțâi, cum dai aiurea din picioare, din mâini, vorbești singur...așa joacă și echipa, la fel de haotic și de dezordonat cum te agiți tu pe tușă! Șsta ești tu, așa este echipa!

emil1986
emil1986  •  20 Octombrie 2022, 07:59
Postat de reflector pe 20 Octombrie 2022, 00:31

Fotbal modest facut de o echipa fcsb fara cap , pacat de jucatori si saracii antrenori care se baga aici !!!

Eu zic păcat de tine ca ești atât de prost. Mai ai frați? :))

emil1986
emil1986  •  20 Octombrie 2022, 07:58
Postat de vasileroaita pe 20 Octombrie 2022, 00:28

Ai auzit de pesedist ul Hrebenciuc, susținătorul nr. 1 al zcsb?! Ca să știi și tu care este echipa PSD-ului în Berceni!

Ești atât de prost încât nu știi că Hrebenciuc nu mai are putere de niciun fel în PSD și nici la nivel politic. Mai ai frați?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează