FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-1

Gigi Becali prelungește două contracte după victoria din Craiova: „Iau 20 de milioane de euro din Europa League și nu mai contează cheltuiala”

Gigi Becali, patron FCSB +21   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 10:42 / Actualizat luni, 09 mai 2022 16:59

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, anunță că le va prelungi contractele lui Ivan Mamut (25) și Andrei Dumiter (23). Aceștia au adus două dintre victoriile roș-albaștrilor din play-off: primul cu CSU Craiova, 1-0, Dumiter cu FC Argeș, 3-2

Golul înscris de Ivan Mamut în Bănie, care a adus victoria roș-albaștrilor cu CSU Craiova, va fi răsplătit pe măsură, susține Gigi Becali.

Patronul de la FCSB anunță că atât Mamut, cât și Andrei Dumiter vor avea contractele prelungite. Becali și-a făcut calculele: vrea în grupele Europa League, iar din banii obținuți să achite salariile celor doi. 

Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc”

Gigi Becali: „Le prelungesc contractele lui Dumiter și Mamut”

„Mamut are contract pe 2 ani, plus încă 3 (n.r. - fotbalistul s-a angajat să semneze, cel mai târziu în decembrie anul acesta, prelungirea până în 2026). Iar Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Pitești. 

Dacă luăm campionatul, sigur vom intra în Europa League și luăm 20 de ceva de milioane, apoi nu mai contează o cheltuială de câteva sute de mii pentru 2 jucători care ți-au purtat noroc. «Mamutul» are contract, dar le voi prelungi contractul și lui, și lui Dumiter”, a declarat Becali la Pro Arena. 

Gigi Becali: „Toni Petrea a făcut o mutare care nu avea nicio logică!”

Latifundiarul i-a atribuit inspirația pentru introducerea lui Mamut antrenorului Toni Petrea, deși a avut un raționament propriu pentru aceasta, pe care l-a explicat: 

El, Toni Petrea, a făcut o mutare care nu era justificată. Nu avea nicio logică! Stai, mă, îl bagi pe Mamut? Adică, ce? Eu l-aș fi băgat, dar n-are logică. Nu? (n.r. - râde)

Cum a zis Petrea: «Ce să mai trimit, mă, fundașul central?» Mai bine îl bag pe «Mamutu», că și așa Ianis nu face faza defensivă. Nici Tavi Popescu nu făcea faza defensivă deloc, era puțin în degringoladă. 

Atunci, Toni Petrea ce a spus? «Stai să-i schimb pe ăștia doi și bag atacanții, care măcar se apără dacă nu dau gol».

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO » Sorin Cârțu, după înfrângerea cu FCSB: „A fost strict vorba de ghinion”

Mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica, mesaj imediat după Universitatea Craiova – FCSB

Puștiul de la FCSB, mesaj categoric înainte de finalul sezonului: „Nu suntem copii! Simțim că e anul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
iulian1952
iulian1952  •  10 Mai 2022, 10:05

ÎN PREMIERĂ PE GSP ; BECALI ȘI CALCULELE MATEMATICE ALE UNUI ,, CUM SE NUMĂRĂ OILE " . HAP , ȘI GSP ÎNGHITE PASTILA . VIZIONAREA GRATIS .

boierasul
boierasul  •  09 Mai 2022, 20:56

Trebuie întrebat " profetul" Gigi ce adversare va avea în grupe și dacă știe și rezultatele meciurilor))

gregoryhf
gregoryhf  •  09 Mai 2022, 18:51
Postat de Alexandru Bria pe 09 Mai 2022, 18:39

Unde esti tu cap de serie, *** ? ? ? La WC, poate ! De 4 ani, fecsebese nu a mai intrat in grupe si tu esti cap de si in turul 3 ????!!!!!! In caz ca, DOAMNE FERESTE, fecesebese castiga campionatul, este cap de serie, DOAR in primul tur preliminar UCL, iar in turul 2 va da peste campioana Cehiei, Turciei, Greciei sau Belgiei !!!! Nemaivorbind ca in turul 3 ar da peste echipe din ANGLIA, SPANIA, GERMANIA sau ITALIA !!! Nu te mai droga cu becalina, ca o iei razna de tot !!!

prostule,kfr sezonul trecut a fost cap de serie si in turul 1 si in turul 2 cu un coef. uefa similar cu cel al nostru. mie imi place cand voi antistelistii va umiliti singuri. nu avem cum sa dam de echipe din anglia,spania,germani,italia,belgia,turcia,grecia pe ruta campionilor:)))) ha ha ha ha. bine ca vad toti cum te-ai umilit.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează