Comentarii (23)

whiteredarad  •  24 Iulie 2018, 18:39

De cind dinamo a devenit o echipa pe care merita sa pariezi ? Doar ca saiti pierzi banii ? Sa fim seriosi...totusi, Dinamo este, mai degraba, ...de play out !

dinamo_fan  •  24 Iulie 2018, 14:38

nu ca ma intereseaza pe mine cine joaca la Steaua...dar sa-l joci pe Tanase varf impins cand il ai pe Gnohere in echipa !?!? cam aiurea. sper sa joace asa si duminica.

Vladimir Sorescu  •  24 Iulie 2018, 13:58

Cand l-a luat pe Florinel Coman nu stia ca baiatu' asta este fumator ? daca stia, de ce Dumnezeule l-a luat ? Au schimbat sistemul de joc ,cine i-a pus, la FCSB Nu este momentul sa se faca experimente. Dica daca dorea pe sistemul de joc, trebuia sa-l probezse la antrenamente Nu la un joc oficial si atunci vedea daca merge sau nu.! Repet, nu doresc sa-l jignesc pe domnul Gigi becali, un om extrem de sufletist,dar nea Gigi, daca acei jucatori adusi de dumenata Nu joaca NIMIC si s-a vazut in emciul cu ASTRA cand erau pe dinafara, recurgeti la solutia ultima, taierea salriului pana n-o mai ramanea nimic, vorba cantecului. Jucaotrii sa inteleaga ca joaca la aceasta echipa si sa fie atasati cu trup si suflet, nu doar sa mimeze fotbalul, care nu te airta daca iti bati joc de el!.Scurt!

krokoi  •  24 Iulie 2018, 13:49

urmeaza falimentul. pariati contra fcsb in meciurile cu dinamo si iasi, se pot face bani frumosi.

sibelius  •  24 Iulie 2018, 13:25
Postat de danger. pe 24 Iulie 2018, 11:27

Iar despre acesti 3 jucatori + Alibec , fiecare la randul lui a avut perioade f bune cu alti antrenori , au fost convocati la nationala ! acum nu mai joaca nimic , de ce ? ANTRENOR INCAPABIL ! SISTEMUL DE JOC SE FACE IN FUNCTIE DE JUCATORII PE CARE-I AI DICA ! PROSTULE !

Coman e intr-o "perioada proasta" de un an de zile. Balasa e un fotbalist modest care a avut cateva perioade bune. Morais e mediocru. "Tase" ca si Ianis Hagi sunt umflati cu pompa. FCSB are 3-4 fotbalisti si vreo 3 sperante, restul sunt jucatori de ligile inferioare.

Manu Ion  •  24 Iulie 2018, 13:23

Sunt multi . Dar cand ajungi antrenor la un club de talia FCSB nu te compromiti cu jucatori !!!!! E obligatoriu sa ai un punct de vedere si o disciplina la echipa . Nu stai cu jucatori si nu le permiti in timpul campionatului sa stea in carciuma pana dimineata !!!!! Nu trebuie sa vina patronal in cantonament sa-ti instaureze disciplina!!! La FCSB sunt jucatori valorosi cu personalitate si daca nu sti sa lucrezi te ia la misto ( cazul Budescu) Dica e depasit de situati si ar tb sa plece ca se face de rusine si totodata se compromite si in meseria de antrenor.

Silviu Apostol  •  24 Iulie 2018, 13:00

Cum sa joace varf Tanase ? N-a spus tembelul ca-l va tine in tribuna ?

xnread  •  24 Iulie 2018, 12:53
Postat de hannah.robinson pe 24 Iulie 2018, 11:50

Ar trebui niște rotații ca la volei in acest fel fiecare jucător va juca pe toate posturile iar in funcție de Evoluții se va decide postul fiecăruia

Vă salut. Într-adevăr domnule, poți experimenta, dar în cadrul partidelor de pregătire ori în cel al întâlnirilor oficiale fără miză.:)

luciann  •  24 Iulie 2018, 12:40
Postat de dinamo100 pe 24 Iulie 2018, 12:10

Becali isi face de cap fiindca are un antrenor fara personalitate! Becali nu ar indrazni sa dicteze in halul asta daca antrenor ar fi Olaroiu, D. Petrescu, R. Lucescu sau altii de tipul lor.

...se stie asta...

dinamo100  •  24 Iulie 2018, 12:10

Becali isi face de cap fiindca are un antrenor fara personalitate! Becali nu ar indrazni sa dicteze in halul asta daca antrenor ar fi Olaroiu, D. Petrescu, R. Lucescu sau altii de tipul lor.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează